PEEERJANTAI PERJANTAIII

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 1/05/2018

Perjantaita! Tiedättekö, kun Minna Kuukka kajauttaa Radio Novassa perinteisen perjantai biisinsä joka perjantai ennen aamu kymppiä? :D Noh siitä tuo otsikko ja se saa kyllä aina niin hyvälle tuulelle. Mikä nyt ei perjantaina saisi. Joskus kirjoittelinkin perjantaifiiliksestä enemmän täällä. Tällä viikolla perjantai tulikin nopsaa, kun oli vajaa viikko. Ei huono :)







Mitäs teidän perjantaihin kuuluu? Tai ylipäätänsä viikonloppuun? Loppiaisena varmasti moni viskasee viimeistään sen kuusen pihalle. Niin myös itse aijon tehdä. Hieman haikeana kyllä, koska tunnelmaa tuo kuusi kyllä tuo. Joulukoristeet pakkasin kaappiin heti joulun jälkeen, kun palasimme pohjoisesta, mutta havut ja kuusen jätin esille. Ja valot saa olla vielä pitkään. Osa niistä loistaa läpivuoden ;) Vaikka joulusta tykkäänkin ja koristeista, niin riittää kyllä itselleni vallan mainiosti, että tontut ja muut joulukoristeet on valloittaneet kodin vain sen muutaman viikon. Kyllä silmä lepää taas kun kaikki punainen on poissa :)
 





Itselläni ei ihmeempiä viikonloppuna. Ajattelin oleilla ihan rentoreiskana vaan. Syödä hyvin. Nukkua kunnolla ja ulkoilla. Ystäviä tulee kylään. Pelailla lasten kanssa scrabblea. Ja ottaa päikkäreitä ♡ Unohdinpa ostaa pyykinpesuaineenkin eli ei tartte pyykättäkkään, nastaa!

Leppoisaa loppiaista ja viikonloppua!

allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia