15 ASIAA, JOITA AIKUISELLA NAISELLA EI TULISI OLLA KOTONAAN

11/30/2017

Heips,
tämä olikin hauska löytö ja tuli vastaan muutamastakin eri blogista.
Eli 15 asiaa, joita aikuisella naisella ei tulisi olla kotonaan, JAIKS, saa nähdä miten käy. Aikuinen nainen, en tiedäkkään, olenko ikinä ajatellut itseäni aikuiseksi naiseksi..? En varmaan. Vähän yli 30 on mittarissa, niin ehkä sitä aletaan jo olemaan. Ainakin aikuisen naisen olen joskus kajauttanut kovaa ja korkealta karaokessa ;) Mutta ryhdytäänpä hommiin..


1. FUTON: Noup, ei löydy
2. VÄLIAIKAISET HUONEKALUT: täytyy sanoa, että vähenemään päin. Taitaa olla enään oikeastaan 1 Ikean Malm-lipasto eteisessä, josta haluaisin eroon, mutta ennen kun löydän tilalle sen oikean niin saa olla siinä.
3. TV-TASOT: no on kyllä, vaikka itse töllö onkin seinällä. Mutta mihin ihmeeseen sitä laittaisi kaikki boxit, pleikat, pelit, johdot sun muut?!
4. TAIDEJULISTEET ILMAN KEHYKSIÄ: hmm, ei ole kyllä ilman kehyksiä. Hei entäs lätkäjulisteet mitä on meidän lätkäjätkän huoneen seinät täysi ja todellakin ILMAN kehyksiä?!
5. JALALLISET LOISTELAMPUT: ei ole.
6. POSTIMERKIN KOKOISET MATOT: joo tää on paha ja ennen olikin niitä ikean pieniä neliön muotoisia pörrö mattoja siellä täällä 😉 Ei ole enään niitä, mutta meidän tytsin huoneessa on aiiiivan liian pieni matto ja väärän muotoinenkin huoneeseen nähden.
7. HALVAT LAKANAT: Saako tuplapeittoon ikinä halpoja lakanoita?! Meillä taitaa olla yhdet laadukkaat ja kalliimmat lakanat, mutta ne alkaa olemaan jo niin käytetyt, että taitaa nämä halvemmat uudet mennä heittämällä ohi!
8. PETAAMATON SÄNKY: On on ja ihan siitäkin johtunee tämä, että yhdellä meidän huushollista on parvisänky. Eikai kukaan petaa parvisänkyä...
9. MUOVIASTIAT: Muovisia eväsrasioita löytyy, lasketaanko ne? Muuten ei ole..paitsi hei tietty leivontakulhot!
10. RIHKAMAKEHYKSET: No on ja useammatkin 😊


11. AKSENTTISEINÄT: Löytyy! Olkkarissa ja yhdessä makkarissa on ja niistä kyllä pidän kovasti.
12. OPISKELUAJAN SEIKKAILUIDEN SHOTTILASIT:  Auts, taitaa olla ja taitaa olla vielä nolompi myöntää, että ei ole kauaa aikaa, kun ne olivat käytössä. Ystävät olivat syömässä ja pojat niistä naukkasivat ruuan kanssa hömpsyt 😉
13. TYHJÄ TAKAN REUNUS TAI KIRJAHYLLY: Ei ole..mutta voi kun olisi tyhjä takan reunus, sehän olisi vain ihana juttu!
14. TEKOKUKAT JA- KASVIT: Ei oo eikä tuu 😉 Meidän äiskällä on niin paljon näitä, että oon saanut mojovan yliannostuksen tekokasveista jo pienenä.
15. SOHVAN MUKANA TULLEET KORISTETYYNYT: Lasketaanko Ektorpin mukana tulleet sohvatyynyt? Jos ei, niin sitten ei ole.

allekirjoitus
 

You Might Also Like

0 kommenttia