JOULUISTUTUS

11/23/2017

 Heippa hei!
Sitä voi puoliksi vahingossa välillä syntyä jotain oikeastaan tosi kivaa. Kävin sunnuntaina Tokmannilta nopeasti hakemassa muutamat pihavalot meille ja tokihan ne piti sitten heti avata ja alkaa ripustelemaan. Etupihalle ne pääsikin tuttuihin ja turvallisiin tuijiin niinkuin joka talvi, mutta taakse terassille ei sitten ollutkaan mielessä sen kummoisempia. Avasin valot pakkauksest ja "heitin" ne takapihan pöydälle kunnes tulikin jo kiirus hakemaan jumpparia kotiin joten valot jäivät hujan hajan sinne terassille pöydän ja sermin päälle. Siinä sitten tuli komento myös jäähallille ja muihin kuljetus "hommiin", niin illalla kotiin tulessani huomasin olkkarista, että siellähän ne valot ovat edleen pitkin poikin pöydällä ja terassin ritilässä. Ja samantien tuli fiilis, että tuossahan ne oikeastaan on aikas kivat :)


Meillä on suhtkoht isot olkkarin ikkunat niin valo loisti sisälle ihanasti ja sain idiksen jouluisesta istutuksesta tosiaan tuohon pöydälle. Niinpä sitten eilen illalla töiden jälkeen aloin etsimään pihan nurkista sitäsun tätä millä saisin ideani toteutukseen. Lyhtyjä, kanervia, callunoita (etupihan istutukset lähti VEKS) ja havuja. Metsään en jaksanyt lähteä havuja hakeman joten otin oksasakset käteen ja kaadoin etupihalta yhden tuijan ( en sen , missä ne valot nro 1 oli) ja saksin sen rukkuihin :) Tämä tuija minkä silppusin niin oli tosiaan jo meikäläisen kaato uhan alla koska oli niin ihmeen malliseksi vuosien saatossa kasvanut, ettei näyttänyt enään yhtään sille mille piti.


Summamutikassa näitä asettelin sitten sinne tänne ja mallailin ees sun taas! Ehkäpä hieman överi on , mutta mielummin överi kuin vajari vai miten se meni?! Ja viimeistään illalla olkkarista kun näin tuon asetelman niin voi vitsit kun tykkäsinkin tuosta :) Ehkäpä sinne eksyy tässä lähiviikkoina muutama tonttukin tönöttämään, saas nähdä :)
 
allekirjoitus
 

You Might Also Like

0 kommenttia