Yksi toinen lempparini on pilpil-pasta. Tämä just sopivasti
tulinen katkarapu-pasta vie kielen ja nälän totaalisesti mennessään, nam! Meillä
ei tätä lapset kyllä syö tulisuuden takia ja oikeastaan hyvä niin koska meillä
menee kyllä kahdestaankin tuo satsi ihan helposti 😉
PILPIL-pasta
2 dl rypsiöljyä
1 1/2 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl kalakastiketta
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl mustapippuria
2 kpl tuoretta chiliä
1 solo valkosipuli
2 rkl rypsiöljyä
jättikatkaravunpyrstöjä noin 20 kpl
400 g pastaa (keitinveteen kunnon suola)
kourallinen persiljaa
Öljy, viini,
kalakastike, paprikajauhe ja pippuri sekoitetaan keskenään. Pieneksi chili, valkosipuli
ja laitetaan tuonne joukkoon. Tiristetään valkosipulilla maustetussa öljyssä kiva
väri rapuihin. Lisää rapujen joukkoon öljy-viiniliemi. Kuumenna nopeasti ja
anna kiehahtaa, jotta viinistä haihtuu alkoholi. Lopuksi joukkoon hyvin
keitetty pasta sekä hienonnettu persilja.
Sitten vain pasta kulho pöytään ja viiniä lasiin, AVOT!
Huom! Tässä sitten tuo kastike tuppaa roiskumaan pitkin leukaa ja lautasen reunoja niinkuin kuvista näätte, että varoituksen sanana :)
Sitten vain pasta kulho pöytään ja viiniä lasiin, AVOT!
Huom! Tässä sitten tuo kastike tuppaa roiskumaan pitkin leukaa ja lautasen reunoja niinkuin kuvista näätte, että varoituksen sanana :)
0 kommenttia