PERJANTAIFIILIS

11/24/2017

Perjantaita!

Tiedättekös sen fiiliksen kun kello soi 5.30 niinkuin joka ikinen arkiaamu mutta perjantaisin sitä herääkin jo ennen tuota kellon pirinää? Ja heti kun sitä herää niin on PERJANTAIFIILIS ♡
Jos muina aamuna sitä torkuttaa siihen asti kunnes on PAKKO nousta,  niin perjantaisin sitä pomppaa sängystä oikein reippaana. Itse myös perjantai aamuisin käyn salilla ennen töihin menoa ja voin kertoa, ettei se muina arkiaamuina kyllä hotsita, ainakaan vielä.


Itselläni tähän perjantaifiilikseen kuuluu totaalisen ylihuonot jutut heti aamusta lähtien, heti työkaverini autoon istumisesta lähtien..niinpä niin, kohta saan kulkea perjantait bussilla :)
Työpäivät tuppaa perjantaisin usein kulumaan hyräillen, ehkä välillä vähän salaa joraten ja muutenkin tosi hyvällä fiiliksellä. Ja sitä huomaa, että vaikka välillä tulisi "einiinkivapuhelu" niin tuokaan ei saa kyllä filiistä muuttumaan, vaan nekin hoidetaan tällä ihmeellisellä perjantaitemmolla!


Lounashan ei ole perjantaisin todellakaan se eilispäivän jämä makkarakeitto, vaan siihen kuuluu jokin noudettu mättöherkku. Salattiin tilataan extra täyte ja kastikkeeksi joku majopohjainen. Ja hamppari paikassa kerroshampurilainen tai jopa mega kuullostaakin just hyvältä ja ranskalaisten kanssa lisäsooseja voi olla vaikka kaks. Vähän niinku lähtee käsistä ruokailukin.

Iltapäivällä sitä ajatukset onkin jo ihan muualla kun työasioissa ja hervottomia hepuleita tulee vähän liiankin kanssa. Miten yhtäkkiä ne kaikki kolmasluokkaisen kakkajutukin on vaan niin hauskoja että ne täytyy jakaa kaikkien kesken kun alkuviikosta ne vielä oli niin huonoja?! Ja mikä parasta, kun laittaa työpaikan oven kiinni ja pääsee autoon istumaan, pääsee suunnittelemeen mitä ruokaa sitä laittaisi ja tuleeko lasiin valkoista vai punaista. Elämän suuria valintoja ;D Ja ehdoton perjantaifiilikseen kuuluva on kukkapuska!Kotona ei muuta kun kukat maljakkoon, lökökollarit päälle ja villasukat jalkaan. Spotifysta iskelmälista soimaan ja lököhousujen puntit heiluen ruuan tekeminenkään ei tunnu yhtään pahalle, päinvaistoin! ..ja mitäpä sitä enään tarvitsee kuin saunan, yökkärin ja sohvan, aa että!

Kuvat ovat yhdeltä  perjantailta muutama viikko sitten. Näytti niin kauniilta että, nappaslin siitä autosta sitten kuvia pelkääjän penkiltä. Tänä perjantaina hyvä että näkee edessä olevan auton eli ei paljon kuvailla :)


Ihanaa perjantaita sulle ja mulle ♡♡♡
   
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia