TAUKO TEKEE TERÄÄ

3/05/2018

Heido ♡
Tauko tekee terää vai miten sitä sanotaan ;) Nyt olikin pidempi paussi tänne. Itse olen ollut talviloman vietossa ja ennen tuota lomaa oli sellaista vilksettä ja tohinaa kaikki illat täysi, että kone pysyi visusti kiinni :)
Loma tekikin siis oikeasti hyvää ja tuli tarpeeseen, niin itselläni kuin lapsillakin. Ja mikä parasta; säät suosi. Tuntui, että sai energiaa moneksi viikoksi eteenpäin tuosta mahtavasta auringosta ja ulkoilusta mitä tuli viikon aikana. Ihanaa!
Talviloma sujui kotosalla lasten kanssa ja pääosin ulkoilessa ihan rennon letkeästi. Käytiin hiihtämässä, pulkkamäessä, luistelemassa ja muuten vaan oltiin ulkona. Kummipojan kanssa kirjastoretkellä meni yksi aamupvä ♡ Niin ja Flamingossa polskittiin myös yhtenä päivänä. Loppulomasta lähdettiinkin Tukholmassa käymään ja se olikin hauska reissu. Siitä lisää kenties myöhemmin :)
 


Huomasin eniten nauttivani viikon aika kuitenkin siitä, ettei aamulla soinut kello ja sai nukkua niin pitkään kuin vain jaksoi.  Sai herätä siihen, että joku kutitti varpaita ja pyysi tulla viekkuun. Toi kasan kirjoja mukana ja pyysi niitä lukemaan. Sai jäädä köllöttelemään sänkyyn vielä vaikka toiseksi tunniksi. Tai hitaista aamupaloista ja ylipäätänsä siitä, että sai syödä aamupalan yhdessä lasten kanssa. Ne pienet, suuret asiat ♡
 
 Loma tekee hyvää ja itse väitän, että työtkin luistaa taas tehokkaammin, kun on energia varastot täytetty!
Talvista viikon aloitusta :)
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia