KEVÄT & PIHA

4/12/2018

"Kyllä ne jäät siitä nyt sulaa ihan itsekseen, ilman että meillä hajoaa lapiot kun sä hakkaat niitä" Totesi mieheni tällä viikolla, kun pihalla hikiraivo päällä hakkailin jäätä pois pihasta :) No sulaa sulaa, mutta nyt on just se vaihe, kun haluaisi ne jäät HETI-ÄKKIÄ pois. Meillä on takapihalla vielä aikamoisia kasoja lunta ja jäätä ja kaikki näyttää vielä aika karulle ja masentavalle. Kuten kuvista näkyy :) Tuntuu vielä kaukaiselta vihreät nurmet ja kukkaloisto, mutta kun sääennusteita katsoo, niin nehän taitaa olla lähempänä, kuin tajuammekaan. 
 Kanervat ja muut talvikukat heitin vasta nyt pois, kun sain ne kiskottua ruukuista irti. Ja nyt on ruukut sitten tyhjillään ja odottelee kevät ja kesä kukkasia. Onkohan ne orvokit jo tulleet kauppoihin? Vielä taitaa yöpakkasia olla luvattu eli saa olla tovin vielä piha ilman kukkia ja ruukut tyhjillään.

Nyt on myös se aika, kun kaikki mainoslehtiset ovat täynnä kevät/kesä juttuja. Terassikalusteita, vinkkejä istutuksiin, somisteita, grillejä, kukkia, vaikka ja mitä! Pääsee suunnittelemaan sitä omaa pihaa, tersssia tai parveketta. Päässä pyörii sata ideaa ja ajatusta ja sitten huomaakin kesällä, että samalla kaavalla mennään kuin aina. Käykö teillä näin? Minulla käy ja en tiedä mikä siinäkin on :) Toisaalta ei se vaihtamalla parane!
 

 

Ihanaa, että ensi viikolle on luvattu melkein 20 astetta. Sitähän voi oikeasti alkaa pesemään terassia kesäkuntoon ja sutimaan maalia kalusteisiin. Vai voiko? Tuleeko vielä kuitenkin joku takatalvi hässäkkä. Ei kai. Itse pakkailin alkuviikosta ihan kaikki talvikamppeet varastoon ja seuraavana päivänä oli lumi maassa ;) Miettikääs, kun toukokuusta lähtien voisi nauttia lämpimistä säistä ja kesä tuntuisi kesältä pitkään. Mennään se ajatus edellä ja aletaan kaivelemaan painepesureita varastosta.
 


 

Nyt taitaa olla suuret kevätmessutkin Helsingissä tänä viikonloppuna, eli sieltä jos mistä saa varmasti inspiraatiota!

Ps. taidan kuitenkin illalla mennä hakkaamaan nuo lumet ja jäät tuolta takapihalta, nimittäin huomenna otetaan naapurin kanssa ekat terdeviinit eli hyvä syy aloitaa HETI-NYT-ÄKKIÄ!
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia