VINKKI VAHA KANKAASTA

4/10/2018

Moikka kaikille! Pöytäliina asiaa :) Pidän kovasti pöytäliinoista, esimerkiksi hieman ryppyisistä pellavaliinoista. En tosiaan silittele ikinä liinoja vaan saavat olla juuri sen näköisiä kuin pesusta ovat tulleet ja kuivuneet. Meillä on keittiönpöytänä jo kauan sitten ostettu jatkettava pöytä, jonka kannen mieheni maalasi valkoiseksi, mutta muu pöytä sitten jäiksi vielä tummaksi ja se on yksi syy, että tykkään käyttää pöytäliinaa. Hänellä on suunnitelmissa tehdä meille uusi keittiönpöytä, mutta ennen kuin se valmistuu (siinähän voi mennä palttiarallaa vaikka 5 vuotta), niin pöytäliinat ovat hyvinkin meillä jokapäiväisessä käytössä. Ja oli pöytä kunnossa tai ei, niin muutenkin pöytäliinoissa on jokin juttu, mikä luo minusta kodikkuutta keittiöön.Tuo meidän kohta kymppivee se on sitten pahimman luokan sotkija. Miten musta tuntuukin, että se muuttuu sotkuisemmaksi vain kuin ikää tuppaa tulemaan lisää :) Vähän niinkuin sellainen rähmäkäpälä. Sorgen E jos luet tätä ;) Ei tuo varmaan tahalleen sotke, mutta jotenki se ruoka ei vain pysy siellä haarukassa. Eli hänen kohdallaan meillä on aina vähän erilainen pöytäliinan näkymä ;)
Ei siinä mitään, pesuun kun laittaa pöytäliinat usein, niin sillähän ne liat lähtee ja kun on tarpeeksi monta liinaa kaapissa niin aina on puhdas valmiina. Elämisen jälkiä sanoisin myös.
Välillä olen honkkarissa tai muualla törmännyt vahakankaisiin ja niitä miettinyt, mutta ikinä ei ole vastaan tullut kivaa sellaista. Tullut aina oma mummola niistä mieleen. Tai mökille olen niitä löytänyt, mutta en kotiin. Tässä yksi päivä kävelin Jyskin ohi ja päätin sitten mennä kurkkaamaan mitä sieltä löytyy. Oli tulleet muuten kaikki kesäkalusteet ja terdehommelit myös ☀️Ja siellä sitten bongasin vahakangasrullat ja yllätyin todella. Sieltähän löytyi vaikka mitä kivoja vahakankaita. Kannattaa todella mennä kurkkaamaan Jyskin valikoimat jos samoja pulmia kuin meikäläisellä. Itselläni tarttui mukaan beige ruudullinen liina ja se on oikeastaan hyvin samanlainen kuin yksi lemppari pöytäliinoistani. Ainut ero, että ruokailun jälkeen, kun rähmäkäpälä on jättänyt tutut jälkensä, niin sen saa tiskirätillä nopeasti kuin uudeksi! Ihan huippu juttu! Niin se vain meikäläinenkin, joka on pitänyt vahakankaita mummomaisina, niin on tällä hetkellä enemmäin kuin innoissaan tuosta arjen helpottajasta ;D
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia