KUKKUILUA KESÄ ILTOINA

5/09/2018

Kukkuu! 
Nyt kun on kesä alkanut, niin on myös alkanut ilta kukkuilu. Ei malttaisi millään tulla iltaisin ulkoota sisälle ja sitä yrittää keksiä tekosyitä sille, että niin ei tarvitsisi tehdä. Jopa sille, ettei lasten muka tarvitsisi mennä ajoissa nukkumaan, vaikka on kasin aamu. Jep jep. Noh, vielä tarvitsee kuitenkin muutaman viikon. Eli unohdetaan tekosyyt..
Sitä kun tulee töistä kotiin, niin nopsaa yrittää tehdä ne pakolliset kotihommat ja sitten vain suorinta tietä pihalle. Yksi kotihomma muuten, mikä tykkää tästä kesästä myöskin on PYYKIT! Taitaa olla ainoa aika vuodesta, kun meidän talon pyykkäri tykkää oikeasti ripustaa pyykit narulle.  Nimittäin nyt, kun sen saa tehdä ulkona ;) Meillä kesäisin ei kotona ole mitenkään super siistiä tai en sisustele siellä sen kummemmin. Elämää eletään vahvasti ulkona. Huomaan, että raahaan vaivihkaa olkkarista suurimman osan sohvatyynyistäkin ulos terassille. Puhumattakaan vilteistä :)
Ja jos jostain, niin päikkäreistä ulkona tietää, että kesä on alkanut. Päikkäreitähän voi ottaa illallakin, eikös vain ;) Mikään ei vedä vertoja sille, kuin herää tuolta terassin sohvalta illan hämärtyessä viltin alta, kun on jo vähän viileää. Aa että!

Eli kyllä kesäilloissa on  oma taikansa. Pyörälenkillä sitä haluaakin pyöräillä vähän pidemmän lenkin. Ja kurvailla vähän uusille kulmille. Tai kauppareissu hoidetaankin kävellen.  Pihalla sitä keksii aina jonkun kukkapenkin, johon voi upottaa sormensa. Terassin sohvalla syödään iltapalat ja pelataan vielä yhdet yatzyt.
Nautitaan kesäilloista nyt täysillä, jookos ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia