JUOKSU MATOLTA LENTO + KORVAPUUSTIT UUDELLA TAVALLA

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 10/05/2018

Sateiset moikut! Nyt tuulee ja sataa ja tuntui todella aamulla, että oli kuin mikäkin Maija Poppanen, kuin juoksujalkaa kiirehdin kyydille sateenvarjoni kanssa. Sitä kuvitteli lentävänsä tuulen mukana :) Lentämisestä puheen ollen jos palataan viime postaukseen , niin meno jatkuu. Eilen ajattelin oikeasti siinä puolenpäivän hujakoilla, että tästä jos ehjin nahoin selvitään niin hyvä ;D


Aamu alkoi salille päästyäni sillä, että huomasin ottavani mieheni avaimet. Juuri ne mitä hän tarvitsi. Noh ei siinä mitään, piti siis lähteä hieman aikaisemmin jumpalta kotiin. Siinä sitten juoksumatolla alkulämpöä etsien huomasin, että kuulokkeistahan oli virta loppu, ei ollutkaan ladannut yöllä vaikka mielestäni ne olin johdon päähän laittanut. Niitä kun siinä räpelsin, niin kuulokkeet lipesivät ja tippuivat kädestäni ja siinä samalla itse kaaduin siihen juoksumatolle. Tämä ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta, kun näin käy ja osasinkin jotenkin kieriä siitä lattialle ilman, että pahemmin sattui :) Luojan kiitos tuohon aikaan aamulla ei kummemmin porukkaa ole. Saan ihan rauhassa keräillä itseäni sieltä lattioilta :)





Siitä sitten treenin pariin ja huikka vettä. Noh tottahan toki vesipullosta korkki oli rikki ja lopun voitte arvata. Vedet itseni päälle ja puolet lattialle. Ei muuta kun siivous puuhiin. Salilta selvittiin kotiin ja sielä jopa töihin. Töissä iltapäivällä vielä jumiuduin kassakaappiin kiinni ja postissa rahat loppuivat kesken.  Niin joo ja sormen päästäni puuttuu pala. Basilikaa silputessani veitsi lipesi ja osui sormeeni. Lähti puolet kynnestä ja palanen sormenpäästä. Huh!



Eiköhän nyt ole taas toilailtu tarpeeksi vähäksi aikaa. Illalla mietin muutaman kertaan, että uskallanko alkaa korvapuusteja leipomaan. Ryhdyin tuumasta toimeen ja testailin päivällä lukemaani korvapuustin ohjetta täältä.  Eli tässä ohjeessa voi tosiaan ruskistettiin. Meillä on tuo ruskistettu voi tuttu juttu kotona ruuanlaitossa, mutta pullataikinassa minulle ihan uusi asia. Lopputulos oli kyllä kieltämättä makoisa. En tiedä oliko se paljon makoisampi kuin yleensä tai oliko oikeasti edes eroa ihan perus korvapuusteihin, mutta hyviä olivat! En säästele korvapuusteissa voita enkä sokeria. Eli voiko pullasta ikinä tullakkaan muuta, kuin super herkullista, ei kai :)





Mikään ei kyllä vedä vertoja tuoreelle pullalla ja kylmälle maidolle ♡ Taas totesin, että pitäisi leipoa pullaa useammin. Mukamas aina niin kova homma. Höpönlöpön. Kone vaivasi taikinan. Itse makoilin tunnin sohvalla, kun taikina kohosi. Eikä siinä rullailussakaan nyt niin kauhea homma ollut.

Makoisaa perjantaita sinne ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia