Karaokea, vauvan tuoksuttelua ja suklaakakkua..

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 10/17/2019


Näitä kaikkia on viime kuukausi pitänyt sisällään ja paljon muuta! Tiedättekö kun yleensä sitä voi sanoa, että "Ei ollakkaan päästy mökille pitkään aikaan, kun lapsilla sitä ja tätä", mutta nyt ei voi :) Ihan on  allekirjoittanneella ollut vaikka mitä touhua harvasen viikonloppu. Välillä näin päin.

Yyterin heppaleirillä laulettiin karaokea pitkälle aamyön tunneille ja parannettiin maailmaa paljussa. Huippu reissu ja monen monta uutta ja vanhaa tuttavuutta. Yksi ihana punatukkainen huoltotiimiläiseni jäi taas erityisesti mieleeni, H ♡ Olen onnekas kun olen päässyt osaksi tuota porukkaa, vaikka en heppatyttö itse olekaan. Ensi kevään reissu jo varattu ja me huoltoporukkakin päästään hevoskärryilemään, jihuu!






Kauan odotettu, hartaasti toivottu pieni ja niin suloinen lasten serkku syntyi toissa sunnuntaina. Kun asiat ei ole niin itsestäänselvyyksiä, niin sitä jännittää toisen puolesta loppuun asti, mutta loppu kaikki hyvin ♡ Tänä iltana pääsin taas nuuskimaan tuota "Onnia".

Syksyhän on meikäläisen lemppari vuodenaika ihan ehdottomasti. Ollut aina. Jotenkin se syksyn oma meininki tuoksuineen ja upeat värit saa hyvälle tuulelle. Ja myös se, että iltaisin voi vaan olla mölöttää siellä sohvan nurkassa yökkärissä ja laittaa saunan jo kuuden jälkeen päälle ;) Kynttilöitä kuluu nyt paketti tolkulla mutta ei se haittaa, antaa palaa vaan.




Haravointi apuja sain viime sunnuntaina kun tuo esikoiseni haaveili uudesta änäristä ja siihen kovin rahaa keräilee. No kympin lupasin koko pihan haravoimisesta ja niinhän me ruvettiin hommiin. Hän haravoi ja minä länttäsin lehtiä säkkeihin.



Fresbeegolf. Siitä pääsin kokeilemaan myös toissa viikonloppuna. Jännä laji todella. Termit oli kyllä aivan hakusessa ja niin tais olla sihtikin, mutta jestas mitkä maisemat.




Noh..tiedättekös kun yhtäkkiä tiistai iltana tekee jotain makeeta niin pirusti mieli. Kaapissa ei ole suklaata, kermaa eikä edes kananmunia. Maitokin oli loppu. Jotain on keksittävä ja pienen googlettelun jälkeen löytyikin mitä mainion suklaakakku. Tosi helppo ja mehevä. Päällinen pursuili ylilaitojen ja muutamat nakkisormet kävivätkin sitä sieltä lipomassa. Täältä pääsette ohjeeseen.





Mitäs muuta. Kodin laittoa, tässä kun ei ole päässyt mökille, niin koti on saanut vaikka minkälaista muutosta. Mitään uutta en ole ostanut, mutta kalusteiden paikkoja vaihtamalla ja tavaroiden uudelleen järjestelyllä saa ihmeitä aikaan. Vielä on muutama idea toteuttamatta ja olkkariin tarvitaan nyt uusi isompi matto. Valkoinen puuvilla tai villa matto olisi hakusessa. Ei pitkää nukkaa ja väri saisi olla ihan se kunnon puhdas raikas valkoinen. Otan vinkkejä vastaan.






Viime lauantaina istuttiin iltaa vuorostaan vanhojen ystävien kanssa. Niiden kenen kanssa ollaan kuljettu sieltä ihan teiniajoista asti. Muutama puuttui, mutta hengessä mukana kaikki ♡ Keilattiin ja juotiin valkkaria suoraan pullosta. Ai että! Ja naurettiin niin, hyvä ettei lirahtanut housuu. Ilta loppui itselläni ihan liian aikaisin aivan järkyttävän päänsäryn takia, mikä harmittaa vieläkin. Mutta hei, tanssitaan sitten ensi kerralla :)

..ja tottakai lätkää lätkää ja lätkää on mahtunut viime viikkoihin. Jumppaa, tanssia ja heppailua. Kokeisiin kertailua ja tiettyjen rajojen muistuttelua. Äidistä huolehtimista ja joidenkin asioiden päättämistä liittyen toveriin nimeltä muistisairaus. Vähän mykkäkoulua ja sovintoa. Ihan sitä perus meininkiä ja elämisen tohinaa on siis myös mahtunut viime viikkoihin. Paljon myös pysähtymistä ja relaamista.

Ja mikä tärkeintä, tämän harrastukseni kannalta, kameran laturin löytäminen! Wuhuu :)
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia