Miten meni?

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 12/31/2019

Vuoden viimeinen päivä ja Uusi Vuosi odottaa! Millä fiiliksillä siellä?

Itse kiitän vuotta 2019 ♡ Olit yksi unohtumattomista vuosista. Niin hyvällä, kuin pahallakin. Olen siis myös erittäin iloinen, että kuluva vuosi loppuu. 




Alkuvuosi huipentui vanhan mökin myymisellä ja uuden ostamisella. Ja kaikkeen mikä tuohon liittyikään. Tunnetasolla käytiin alkuvuonna sellaista myllerrystä ja jännitystä stresseineen, ettei ollut vatsahaava kaukana. Toisaalta nyt jälkikäteen, kun miettin, niin miten hurjasti sitä onkin oppinut uusia asioita tämän vuoden aikana. Lista on loputon. Verottajan numeron osaan pian ulkoa ja tiedän tasantarkkaan mitä tarkoittaa myyntivoiton verotus.



Vuoteen on mahtunut siis luopumista ja uuden ottamista vastaan. Kiitollisuutta ja vastuunkantamista. Itsepäisyyttä ja rohkeita päätöksiä. Ymmärrystä päästää vanhasta irti ja muistojen tallentamista sinne sydämen arkistoihin. Pelkäämistä ja huolta liittyen terveyteen ja monen monta huokausta helpotuksesta.

Kiitän erityisesti kesää 2019. Olit unohtumaton ja toivottavasti tulevat kesät ovat edes lähelle yhtä hyviä. Juhannus oli kuin taikaa ja koko heinäkuu meni sumussa tärkeiden tyyppien kanssa siellä maailman parhaimmassa paikassa. Arki oli hyvä aloittaa syksyllä.



Syksy oli hyvä. Arki toimi ja töihin oli kiva mennä. Motivaatiota löytyi kaikelle uudelle.

Loppu syksy toi uudet huolet liittyen toveriimme nimeltä muistisairaus ja Äidin kanssa tuli huolia lisää. Tuo toveri mikä on nyt kasvanut aikuiseksi ja ottanut suuremman roolin perheessämme on siis vain otettava mukaan tähän uuteenkin vuoteen. Siinä ollaankin nyt uuden oppimisen äärellä.  Valmiina ollaan. Joinakin päivinä kiroan tuon kaverin sinne alimpaan, mutta useimmiten yritän tulla hänen kanssaan toimeen. Vaihtoehtoja nimittäin ei ole. 




Apua olen oppinut pyytämään ja huomannut, että kun en yritäkkään tehdä kerralla itse kaikkea, niin olenkin paljon tehokkaampi. Niin töissä, kun kotona. Tämän yritän muistaa ensi vuonnakin. Asia kerrallaan.
 
Joulufiilis jäi tänä vuonna jostain syystä jonnekkin, mutta toisaalta sekin opetti jotain. Jokaisen joulussa on se oma juttunsa ja luulen, että omassani täytyy seuraavaksi taas olla ihan vaan sellainen hiljaisuus ja rauhoittuminen oman perheen keskelle.

Voi Uusi Vuosi, odotan sinua innolla! En nyt kaipaile yhtään isoa muutosta tai myllerrystä uuteen vuoteen. Odotan niitä elämän perusjuttuja, joihin saisi keskittyä ihan täysillä. Ilolla ja energialla! Odotan arkea töineen ja iltaisin läksyjen tarkistusta. Kokeisiin tenttausta. Odotan viikonloppuja jäähalleilla ja mökillä. Puuhastelua kotona ja rakkaiden kanssa touhuamista. En tee enään uuden vuoden lupauksia, mutta uskon, että nyt löytyy myös enemmän aikaa ystäville. Tuntui, että soittelin enemmän pankkiin ja verottajalle, kuin heille. Toisaalta tiedän, että he ymmärtävät.



Jos jotain mitä opin tästä vuodesta niin sen, että täytyy uskaltaa olla rohkea ja päästää irti. Se antaa tilalle vielä enemmän, kun vain luottaa elämään ♡

Onnellista ja Rohkeaa Uutta Vuotta sinne Sinulle ♡


allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia