Ongelma ja sen ratkaisu

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 3/29/2020


 Mukavaa sunnuntaita! ..ja oikeastaan tätä vuottakin ja vuosikymmentä. En olekkaan tänne vielä tänä vuonna mitään kirjoitellut. Minulla on ollut jonkinsortin ongelma nyt tämän rakkaan blogini kanssa. Joka päivä tänne kaipaan ja täällä käyn. Teitä lukijoitakin on ihan mukavasti hiljaiselosta huolimatta.

Kiitos siitä ♡





Ongelmani. Pohdin, suunnittelen ja mietiskelen nykyään aivan liikaa kirjoituksiani ja sitä miten ne toteutan. Kuvia ja niiden muokkausta. Mietin yhden yhtä postaus ideaani monta päivää ja sitten itse juttu menee jo ohi. Olen liian myöhässä koko ajan. Ja mukamas ei ole ollut aikaa. No nyt on :)



Ratkaisu. Nyt ei enään pohdita liikoja vaan näppis sauhuamaan rennommin ja julkaisemaan höpötykseni heti. Ei passaa miettiä liikaa kuvia ja tekstejä, vaan luotan kameraani ja itseeni. Tai räpsäisen kännykällä kuvan, jos siltä tuntuu. Niinkuin nämä kuvat. Näille ei ole tehty yhtikäs mitään, ei edes suoristettu!

Päiväkirja meininki! Kirjoitan postauksia, vaikka niissä ei olisikaan sen ihmeempää aihetta tai sanomaa. Kirjoitan arjesta, siitä hetkestä, jota nyt elän. Tunteista, oli ne sitten iloa tai surua. Yritän saada tähän touhuuni sellaista old school-meininkiä!



Kuvat helmikuun talvilomalta, mökiltä. Niiltä päiviltä, kun aurinko paistoi ja maahan oli tullut hento lumikerros. Nyt mökille ei vähään aikaan pääsekkään. Saa nähdä pääseekö edes kesällä. Nyt pysytään kotona ja hyvä niin. 

Nyt saunaan ja sohvalle ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Anonyymi3/30/2020

    Ihanaa, juuri tällaisia postauksia itse ainakin kaipaan. En niinkään niitä liian "siloiteltuja", vaan juuri näitä aitoja ja päiväkirjamaisia juttuja, niitä on kiva lukea ja katsella kuvia. Ihanaa alkanutta viikkoa ja mukavia hetkiä mökillä. 🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla <3 Nyt ei päästä mökille vähään aikaan, meillä on mökki rajojen toisella puolella. Terveys edellä, mökkeillään sitten kun se on taas sallittua :)

      Poista