MUUMIPAPAN TALO

11/25/2017

Iltaa talotehtaalta!
Viimeksi laittelinkin kuvia taloprojektin alkuvaiheesta ja oikeestaan olihan siinä jo itse talokin pystyssä. No nyt ollaan harjakaisetkin jo juhlittu ja itse asukas, MUUMIPAPPA on asettunut jo taloksi. Itse tuumaan, että näissä piparitalo hommissa tämä koristelu on se a ja o. Siinä saa koristella mielensä mukaan ja oikeestaan siinä ei mikään voi mennä enään totaalisesti pieleen. Aina voi paikkailla nimittäin töherryksiä uudella pikeerikerroksella. Koristelussa voi myös värjäillä pikeeriä eri väreillä ja kaikki nonparellit, helmet sun muut koristerakeet ja namit on just tän vaiheen se kivoin juttu. Ranskanpastillit taitaa olla se kaikista suosituin ja käytetyin nami uskaltaisin väittää:)


 
Tällä kertaa en värjännyt pikeeriä, vaan ihan perus valkoisella tursottelin koristeet ristiin rastiin. Taidan tykätä itse asiassa näistä valkoisista koristeista kaikista eniten. Väriä sitten laitettiin hieman vaaleansinisillä ja vihreillä pienillä koristerakeilla. Pari kuusta papan pihalla myös tönöttää ja "lumikasat" :) Lumikasat syntyi just silleen extemporei meiningillä kun pursottimen toisesta päästä tursui kasat kuorrutetta yli!

 
Tämä talo on erityinen. Sen takia, että se on menossa eräälle  pienelle miehelle, joka on minulle erityinen ♡ Viime vuonna jo tein ensimmäisen taloni hänelle ja niin tein tänäkin vuonna. Ehkäpä 10 vuoden päästä muumipapan talo ei enään uppoa, silloin keksitään jotain muuta :)  
 

Talotehtaalla työt jatkuvat ja seuraavaksi vuorossa olisi ponit, saa nähä mitä kasoja niiden viereen ilmeestyy ja mitä tulee mistäkin päästä..! 😉
allekirjoitus
 

You Might Also Like

0 kommenttia