BROILERI PASTA

12/12/2017

Heippa!
Arkena sitä kaipailee hyvää mutta nopeaa ruokaa, eikö vain? Tähän on erilaiset pastat just passeleita. Ainakin tällaisen pasta fanin mielestä. Hyvä pasta-annos ei oikeastaan vaadi kuin muutaman ainesosan ja vie jo helposti kielen mennessään. Mietitäänpä vaikka voi-valkosipulipastaa tai toista järjettömän hyvää, sitruunapastaa. Aika vähällä saa super herkkua!

Broileripasta valmistuu myös nopeasti ja maistuu myös lapsille. Meillä vähän kranttuili neiti korianterista, mutta sen tilalle voi ensi kerralla vaikka laittaa persilijaa. Tämän tekemiseen meni aikaa alle puolisen tuntia kaikkineen eli suht nopeesti sain lautallisen pastaa pöytään :)

 
 
Broileripasta

1 rs (n.400g) broilerin sisäfileitä
( käy toki muukin)
1 sipuli
puolikas solovalkosipuli
1 tl currya
suolaa
mustapippuria
1 tlk Pirkan juustokermaa (2dl)
n.1dl pastan keitinlientä
n.300 g pastaa (itse käytin tagliatellea)
korianteria hienonnettuna

Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja muista kunnon suola. Mikään pasta ei maistu millekkään, jos ei ole suolaa kunnolla. Maista vaikka keitinvettä, niin tiedät onko tarpeeksi. Keitä pastaa ohjeen mukaan, itse keitin 7 minuuttia.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paloittele broilerit sopivan kokoisiksi ja ruskita ne rasvassa pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Ota hetkeksi sivuun ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon broilerit ja kerma. Anna kiehahtaa.
Ota pastan keitinvettä talteen noin desin verran ja valuta pasta. Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita kunnolla. Lisää keitinlientä mukaan ja sekoittele vielä. Lopuksi ripottele silputtu korinteri päälle ja voit nostaa pastan pöytään ♡
 


 
 
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia