CLUB SANDWICH

12/10/2017

Hellurei! Taas olisi aika vinkata herkullinen resepti teille. Miltäs kuullostaa kerrosleipä, jossa ihanaa cheddaria,  rapeaa pekonia, mehevää broileria? No eikös vaan, aika hyvältä :) Ja voin kertoa, että maistuikin aivan taivaalliselle! Kyseessä tietenkin perinteinen ja voiko jo tietynlaiseksi klassikoksikin kutsua eli Club Sandwich. Loistava iltapala tai menee ihan kyllä ruuastakin, sen verran tuhti tämä leipä oli. Tässä teille ohje. 
 
Club Sandwich
neljälle
 
12 paahtoleipää
4-5 broilerin fileepihvejä
suolaa
mustapippuria
1 pkt pekonia
4 viipaletta cheddarjuustoa
rapeaa salaattia
tomaattia
avokadoa
majoneesia
 
Paista broilerit pannulla, mausta  suolalla ja pippurilla. Paista tämän jälkeen pekonit tai laita uuniin leivinpaperin päälle pellille, niin kuin itse tein. Teen muuten aina peksut uunissa. 
Paahda leivät rapeiksi. Meillä ei ole leivänpaahdinta, joten laitoin nämäkin pellille leivinpaperin päälle ja grillivastuksen alle uuniin. Kerran käänsin leivät ja lopuksi laitoin neiljälle paahtoleivälle cheddarit päälle ja vielä hetkeksi uuniin.
Voitele seuraavat neljä leipää majoneesilla. Laita juustoviipailen päälle salaatinlehtiä ja leikattua broileria. Majoneesileiville lisää pekonia, tomaattia ja avokadoa.
Nosta pekoni-tomaattileipä broileri-salaattileivän päälle. Voitele vielä loput neljä leipää majoneesilla ja laita täytettyjen leipien päälle majoneesi alaspäin.
Lopuksi leikkaa leivät kolmioiksi.
 
 


allekirjoitus
 
 
 

You Might Also Like

0 kommenttia