KOTI JOULUUN

12/20/2017

Mukavaa keskiviikkoa! Itse hoilottelin jo tänä aamuna, kun lapsia herättelin, että "3 yötä jouluun on", mutta eihän se nyt ihan putkeen mennytkään ;) Noh jokatapauksessa, pian on ♡ Onko teillä jo koti koristeltu joulua varten? Onko kuusi tuotu vai haetaanko kenties vasta aaton aattona? Muovi vai aito? Tässäkin on tapoja ja tyylejä joka muottiin ja hyvä näin.

Meillä koristeet kaivetaan yleensä kaapista jo marraskuun lopussa ja tontut sun muut pääsee valloittamaan kodin. Koristeita on kertynyt vuosien varrella ihan omasta lapsuudestani ja toki sitten aina jotain uusia on tullut mukaan. Ja tietty parhaimpia on ne lasten omin käsin tehdyt tonttu ukkelit. Eikä itseasiassa vain lasten, vaan meillä on perheessä ja ympärillä sellaisia taitajia, että itsellä hiki puskee otsalle, kun saa heiltä aina niin upeita itsetehtyjä lahjoja ja koristeita. Arvostan niitä älyttömästi!
 
 
 
 
Tänä vuonna koristelussa tehtiinkin vähän erilailla ja marraskuun puolella hain havut sisälle, laittelin lisää valoja ja kynttilöitä, mutta itse koristeet meille laitettiin vasta viikko sitten. Ajattelin, että ehkä se tuo vielä enemmän joulufiilistä, kun laitetaankin koristeet vähän myöhemmin ja niinhän se itseasiassa toi ♡ Saa nähdä, miten ensi vuonna teen. Joskus vaihdoin verhotkin jouluksi, mutta en enää. Koristeistakin on nykyään ne kaikista rakkaimmat enään mukana. Ei ihan hulvatonta sillisalaattia enään. Joskus meni tiedättekö pitkin verhotankoja muoviset havukranssit ja sitä rataa :)

Joulukuusi meillä tuodaan sisälle muutamaa päivää ennen aattoa. Itse tykkään, että se on perinteinen metsästä haettu aito kuusi. Rinsessalla on oma valkoinen tekokuusi huoneessaan, kaikenmaailman pinkeillä koristeilla vuorattuna :) Tässä kuusi asiassakin tehtiin poikkeus tänä vuonna. Me kun päätimme lähteä pohjoiseen joulua viettämään, niin tänä vuonna meille tuli pienen pieni kuusi olkkariin, joka koristeltiin jo hyvissä ajoin. 
 
 
 

 
Ihania joulun odotus päiviä sinne sulle ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia