MAANANTAI PÖHINÄT

1/22/2018

Maanantaita! Käyttekö maanantaisin totaalisen hitaalla vai tuntuuko, että silloin on viikon reippain päivä ja ajatus kulkee? Muistan hyvinkin vielä ne ajat, kun maanantait mentiin kouluun tai silloiseen työpaikkaan silmät ristissä, puoliksi ummessa, naama harmaana ;D Mistä lie johtui..?! Sitten, kun alkoi viikko etenemään ja loppuviikko häämmötti, niin jo alkoi taas piristymään valmiina seuraavia viikonlopun rallatuksia. No tuosta ajasta on aikaa reippaasti yli kymmenen vuotta, mutta tänään tuota mietin aamusella, kun töihin menin. Eikä tosiaan väsyttänyt ja oli oikein jees olo. Nykyään on toistepäin tämä homma, tuntuu, että maanantaisin sitä riittää energiaa vaikka muille jakaa, ja torstaina sitä alkaakin olemaan jo ihan töttöröö! Ja jos sitä viikonloppuisin onkin rallattelu menoja, niin sitten sitä onkin seuraavat kaksi viikko aivan silmät ristissä ja naama harmaana ;D Miten sitä on joskus jaksanutkin..
Jos joskus aikoinaan tuppasi saamaan kamalan olon liian monesta virtasesta niin nyt viime viikonloppuna tuntui, että sai totaalisen raittiinilman myrkytyksen! Ihana ilma ♡ Näitä myrkytyksiä lisää kiitos ♡ Itselläni jäi kaikki siivous ja remontti suunnitelmat aivan ajatuksen tasolle, en yksinkertaisesti malttanut olla sisällä yhtään. No petivaatteet vaihdoin ja vein peitot sekä tyynyt päiväksi pakkaseen ja nopeesti suhasin imurin kanssa niin ja näin, mutta muuten oltiin ulkona. Käytiin luistelemassa ja ulkoiltiin. Pikkuhiljaa luisteluunkin palautuu taas jonkinsortin tatsi. Ei tartte pitää enään kaukalon reunoista kiinni kun potkii vauhtia :)
Eilen käytiin myös tutustumassa ihan meidän lähellä sijaitsevassa Vihti Ski:ssä avattuun WinterParkiin! Iso suositus tuolle ja tästä kerronkin hieman lisää tällä viikolla, kiva paikka ja vauhtia riitti! Tuli myös hirmu himo ihan rinteeseen. Meillä ei ole vielä lapset laskeneet ja itsellänikin aikaa viime laskusta varmaan 15 vuotta. Mutta kuinka kivaa olisi taas päästä laskemaan ja koko porukalla :) Saas nährä!
Mukavaa viikon aloitusta sulle, oli se sitten silmät ristissä tai vähän pirtsakampana ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia