WINTERPARK

1/23/2018

Heippa! Eilen kerroinkin, että olimme pesueeni kanssa WinterParkissa viime sunnuntaina. Tosiaan WinterPark sijaitsee Vihdissä, Vihti Ski:n, laskettelukeskuksen yhteydessä. Tämä on ihan uusi juttu ja aukesi vasta viime viikolla. Ymmärsin, että he Vihti Ski:ssä halusivat laajentaa palveluita talvella myös heillekin, ketkä ei rinteeseen tahdo mennä.  Ja tuohan on loistava siitäkin, että jos ajelee hieman pidemmältä esim. tuomaan rinteeseen laskijoita, niin WinterParkiin pääsee siksi aikaa touhuamaan sitten ne ei-laskijat. Me asumme ihan lähellä tätä paikkaa ja niinpä päätimme aika extemporei lähteä tuonne sunnuntaina. Meillä ei ollut mitään ennakko-odotuksia tai sen kummempaa tietoa tästä uudesta alueesta. Vihti Ski on siitä tuttu paikka, että ensinnäkin siellä on tultu laskettua nuorena useastikin, sieltä löytyy kesäisin Vihti Golf  ja viime kesänä siellä tuli käytyä PuuhaParkissa,  joka on aivan huippu paikka, lapsille ja aikuisille :) Siellä on muuten kätevä pitää lasten synttäreitä tai joukkueen päättäjäisiä tms.
WinterParkkiin ostimme perhelipun, joka sisälsi meidät 4 ja 2 tuubia + kypärät. Porukkaa oli valtavasti, mutta nopeasti jonot kulkivat ja ei tuo haitannut. WinterParkin ehdoton suosikki oli tuubimäki, joka on laskettelurinteiden yhteydessä oleva mäki, mistä lasketaan tuubeille (renkailla) alas. Kypäräpakko oli ainakin lapsille ja näkyipä muutamalla aikuisellakin. Tuubimäkeen mentiin mattohissillä kätevästi. Mattohississä oli myös laskettelijat ja lautailijat, jotka harjoittelivat tuubimäen vieressä, kaikki samassa sovussa ja hyvin hissi veti ylös :) Tuubiin mahtui hyvin aikuinen + lapsi ja välillä mentiin kaksi aikuistakin ja kyllä muuten kulki :D Vauhti oli sopivan hurjaa ja meillä oli toinen tuubeista sen verran liukas, että henkilökunta laittoi meille välillä jarrua sen pohjaan, sen verran kovaa kuulemma tultiin alas :)


Tuubimäen laskujen jälkeen mentiin sitten itse WinterPark alueelle. Eli Vihti Ski:hin oli rajattu ihan oma osa WinterParkia varten. Sieltä löytyi mm. labyrintti, vaijeriliuku, pomppulinnoja, tuubiliukumäki ja grillauslaavu. Kaikki nuo me kierrettiin ja lapset vielä useampaan otteeseen. Laavulle pääsi lämmittelemään ja paistamaan halutessaan makkaraa. Meillä oli omat makkarat mukana, mutta SkiCafesta sai myös ostettua.

Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut päivä ja mukava paikka! Varmasti vielä voisi kehittää hieman ja lisätä jotain aktiviteetteja, mutta nyt jo juuri avattuna oikein toimiva! Meidän poppoo lähti makkaroiden jälkeen posket tulipunaisina ja mieli iloisena kotiin. Suosittelen :)
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia