SAMASSA LIEMESSÄ

1/25/2018

Samassa liemessä- katsoiko kukaan eilen illalla AVA:lta? Itse katsoin ja olipahan hyvä ohjelma! Niin hyvä, että pakko tulla tännekin hehkuttamaan tuota! Aamulla hehkutin sitä jo ystävälle ja hehkutus nyt vaan jatkuu :) Eli tosiaan keskiviikoisin AVA:lta klo 20 tulee Samassa liemessä-kokkausohjelma ja eilen tuli ihan ensimmäinen jakso. Olin tästä jo mainoksia nähnyt joten "varailin" töllö vuoron jo hyvissä ajoin muilta pesueen jäseniltä ;) "Varailin" siksi, että katson nykyään niiin vähän telkkaria, että kukaan ei taida edes olettaa, että minä sieltä jotain seuraisin. Paitsi nyt vkl illan ohjelmat tietty tönötän sohvalla kuin tatti. Mutta viikolla nykyään on jäänyt telkkarin katselu ihan olemattomaksi. Tykkään kovasti tosiaan kaikista kokkaus- ja sisustus ohjelmista ja viimeksi taisin kunnolla seurata Junior MasterChef Suomea. Huvila ja Huussi oli myös yksi niin lemppari ohjelmista..ja Suomen kaunein koti..voi kun tulisikin vielä nuo ohjelmat takaisin.Meillä on vain olkkarissa telkkari mistä voi katsoa tällä hetkellä normi ohjelmia ja aika usein siinä pyörii joku lätkä matsi tai muu urheiluun liittyvä. Meillä neiti rakentaa usein leikin olkkariin, eikä ole niin innoissaan telkkarista. Pojat suurimmaksi osaksi sitten kattelee juurikin tuota urheilua. Eli se varmaankin syynä, että oma telkkarin katselu on jäänyt totaalisesti. Eipä tuo haittaa kyllä, niin kauan kun ollaan koko porukka samassa huoneessa , niin voin hyvin joustaa tässä :)


Paitsi NYT keskiviikkoisin ;D Samassa liemessä-ohjelmassa kokkailivat ihanat Pipsa ja Meri-Tuuli ja kyllä toivat ohjelmaan hauskuutta ja hyvää meininkiä. Tuntui, että tuon tunnin aikana tehtiin vaikka kuinka paljon eri ruokia ja oikeastaan aika simppeleitäkin vielä. Välillä oltiin keittiössä, välillä ulkona meren rannalla ja oisko ollut jopa venevaja, missä myös tekivät yhden ruuan. Ulkona sateessa he puhdistivat silakoita ja lopuksi grillailivat niitä halsterissa. Kuuma teekuppi lämmitti Meri-Tuulin kädessä ja itselleni tuli ainakin ihan kesä fiilis ja taas mökki-ikävä, vaikka nyt satoikin ;) Jotenkin oli luonnollista, hyvää menoa ja näiden naisten rakkaus ruokaan tuli kyllä hyvin esiin.
Suosittelen kovasti tuota ohjelmaa ja meillä kyllä muutkin katsoi tätä innoissaan :) Mulla siis jatkossa vakio varaus olkkarissa keskiviikkoisin kasilta!
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia