NOSTALGISET HEINÄT

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 3/13/2018

Tiistaita kaikille!
Lapsuudessani muistan, että meillä äiti oli kova heinä ja oksa fani. Oli bambun oksia ja muita heiniä sun muita oksia siellä täällä. Ja kun oli siivouspäivä, niin bambun ne ruskeat osat (todellinen hortonomi) vain paukkui ja räjähteli, kun imurilla niitä vahingossa töytäisi ja sotku oli vielä suurempi :)



No nyt on taas heiniä alkanut näkemään enemmän kodeissa ja ai, että tykkään! Oksia itselläni usein onkin maljakoissa. Milloin mitäkin. Kuivia ja karuja, mutta kauniita. Heiniä nyt ei ole ollutkaan. Heinistä tulee aina mieleen kesä, tuulen humina ja rannassa heiluvat heinät ♡ Ja ehkäpä tämä ajatus siksi, että meidän mökkirannassa juurikin on iso kaislikko, jossa näitä on ja sieltä se äitikin aina ne bambunsa poimi. 



Viime vkl lähdettiin käymään mökillä katsomassa onko kaikki kunnossa. Ja kaikkihan siellä oli oikein hyvin. Kiitos hiirille, jotka ovat tänä talvena olleet oikein kiltisti :) Mökki ikävästä kerran teille kerroinkin ja sehän ei nyt mihinkään kadonnut tälläkään kerralla. Tule pliis lämmin toukokuu :)





Jäällä kun talsimme, niin kaukaa jo ihailin oksia rannassa ja näin ne ajatuksissani meillä. Niinpä menin kaislikkoon ja poimin muutamat heinät mukaan. En tiedä mikä on näiden oikea oppinen hoito tapa, mutta meillä äiskä aina suihkutteli ihan hiuslakkaa heiniin ja bambuihin, että pysyivät hyvinä. Ja niinhän ne pysyi, lukuunottamatta nyt noita imurointi tapaturmia ;) Eli näin tein minäkin ja kotosalla suihkutin heti heiniin hiuslakat ja ei muuta kuin vaasiin.

Tykkään kyllä kovasti ja ehkäpä keräilen näitä vielä hieman lisääkin.

 allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia