YKSI JA AINOA

3/08/2018

Tämä oli tarkoitus julkaista ystävänpäivänä, mutta sopii tähänkin päivään.
Yksi ja ainoa, ainutkertainen.Tunnet hänet niin hyvin, ehkä paremmin kuin miehesi. Joissain asioissa. Vuosia on mahtunut reissuunne useita, kymmeniä. Eri ikävaiheita on yhdessä kuljettu. Murrosiät, teinihelvetit, itsensä etsimiset, sydänsurut, tappelut vanhempien kanssa, rakastumiset, erot, yhteen muutot, lasten syntymät, naimiisinmenot, kuolemat, sairastumiset, muutot. Kaikki elämän ilot ja surut. Olette itkeneet ja nauraneet niin paljon. Onneksi enemmän nauraneet, mutta toisaalta sekin on usein päätynyt itkuun. Huutonaurua. Hulluttelua. Ihanaa, että on yksi ketä katsomalla jo saat huutoitkunaurut päälle. Vähän kun vitsikirjaa lukisi. Sellainen tuo yksi on.
 
Ihailet häntä myös kovasti ja otat mallia. Miten hienosti hän hoitaakin  asiat ja on huolellinen, tarkka ja empaattinen. Itse kun vetelet aina vähän sinne päin. Olet myös ylpeä hänestä. Ylpeä myös siitä,että sinulla on tällainen yksi. Voi kun voisit jokaiselle maailmassa antaa palasen tätä yhtä. Antaisin. Maailma olisi paljon parempi paikka olla. Iloisempi, aidompi ja huolehtivaisempi. Toisaalta, et ikinä luopuisi hänestä.
 
 
Tämä yksi on aina puolellasi, oli sitten oikeasti samaa mieltä tai ei. Rehellisesti hän sanoo mielipiteensä ja silti tukee sinua. Silti pahanpaikan tullen ei tuomitse tai sano pahasti. Tiedät, että vaikka koko muu maailma tulisi vastaan niin tämä yksi on vierelläsi ja kulkee samaan suuntaan. Hän on vaikka yksin sinun puolellasi.
 
Toivottavasti sinulla on myös tällainen yksi elämässä. Minulla on, yksi ja ainoa, A ♡
Ihanaa Naistenpäivää kaikille meille upeille naisille ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia