HYMYJÄ JA AURINKOA

4/20/2018

Heippa! Aikas ihana sää, vai mitä! Ja vielä perjantai, ei hullumpi yhtälö ♡ Kyllä aurinko tekee ihmeitä. Sitä jotenkin hetkessä saa energiaa valtavasti lisää! Tätähän sitä ollaan odotettu koko pitkä talvi.
Aurinko antaa energiaa, mutta niin nuo hymytkin. Eilen lounasaikaan, kun kävelin asiakkaalta takaisin toimistolle, niin tuntui, että koko Helsinki oli herännyt henkiin. Tuosta vain. Aurinko paistoi ja lämmitti ensimmäistä kertaa kunnolla. Kävelin puiston poikki ja siinä kävellessä tuli niin kesäfiilis.

Terassit oli täynnä lounastelijoita ja muuten vain elämästään nauttivia hymyssä suin istuvia ihmisiä. Turisteja oli valtavasti ja muutaman kuvankin nappasin lomailijoista. Tuntui hetkellisesti, että itsekin oli muilla mailla ;) Puiston penkillä joku söi jäätelöä ja toinen luki kirjaa. Toiset kävelivät käsikädessä pitkin puistoa ja supattelivat toistensa korvaan. Jätskikiskakin oli avannut luukkunsa! Hymyssä suin kaikki olivat. Toivotaan, ettei nuo hymyt nyt hyydy ennen syksyn sateita vai mitä ;)

Mitä sun viikonloppuun kuuluu? Meillä on tänään se toinen, mitä on odotettu koko pitkä talvi, eli avataan grillikausi ♡ Huippua! Ja yksi ihanuus Hulluilta Päiviltä odottaa postissa, siitä lisää myöhemmin. Eli pääsenpä myös vähän sisustelemaan :)

Huomenna meillä ensin yhden pienen hurmuri pojan synttärit ja siitä suuntaammekin sitten veljeni luokse "mancave-bileisiin" ;D Tätä on odotettu ja varmasti tulee tuossa porukassa hauskaa. Lapset menee mummolaan yökylään ja sunnuntaina sitten kotiin.Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua juuri sulle sinne ♡allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia