PUHALLUKSIA + VINKIT GRILLIIN

4/23/2018

Maanantaita! Meinasin kirjoittaa, että reipasta maanantaita, mutta täällä meininki on kaikkea muuta kuin reipas. Huh sanon minä ;) Ei olekkaan aikoihin puhalluttanut näin paljon ja aamulla tuntui, että silmiin todella piti laittaa tupla tikut, että ne pysyi auki! Aikamoista. Ja kaiken tämän takana oli tosiaan nuo jo aikasemmin kertomani veljeni mancave-bileet. Ja olipahan tosiaan ihana ilta..tai jos menee kolmelta koisimaan, niin eikö se nyt jo ole melkein aamuun mennyt, A-P-U-V-A..! 


Puhalluksista huolimatta kyllä sai taas vuosia lisää, jos niitä tuolla meiningillä ja naurulla tulee lisää. Tuo veljeni vaimo on aikamoinen pakkaus. Sieltä paremmasta päästä nääs. Tiedättekö kun toisen kanssa saa röhönauraa niin, että se nauru tulee jostain tuolta syvältä keuhkojen perukoista tai ties mistä ja sitten sitä vaan röhötetään menemään, eikä loppua näy :D Muutenkin meitä pidettiin tarjoilujen puolesta kuin kukkaa kämmenellä eli kaikin puolin ihana ilta. Näitä lisää kiitos ♡
Sitten grillailuihin ja olisi muutama loisto vinkki. Perjantaina meilläkin grilli pääsi vihdoin tulille ja ai jestas, kun maistuikin hyvälle. Meidän yksi lemppari grilliin on kassler ja niinpä nytkin grillailimme siitä pihvit. Ne sai kaverikseen  peruna-parsasalaatin ja taivaalliset avokadoleivät! Suosittelen tosiaan kokeilemaan. Reseptit bongasin tuolta hyväksi havailtulta K-ruoka-sivustolta ja linkit yllä resepteihin. Tällä kertaa mentiin ihan ohjeiden mukaan eikä sen enempää kikkailtu. Siksi suorat linkit resepteihin :)
Mutta nyt ulos vähän reippailemaan ja puhaltelemaan viimeisetkin höyryt ulos! Kivaa alkanutta viikkoa :)
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia