ORVOKKEJA, SIMAVINKKI JA SALAJÄTSKEJÄ

4/27/2018

HEIPPA HEI!
No niin, nyt on meikäläiselläkin ensimmäiset orvokit ruukuissa. Valkoisella linjalla mentiin taas. Hieman sitä yritti vielä himmailla kaupassa, ettei vielä istuttelisi kuin nämä. Nälkä kasvaa tosin syödessä ja tänään taitaa tulla uusinta reissu.
Huomasin myös, että ruukut alkaa pikkuhiljaa olemaan aikansa eläneitä, joten jos niitäkin vähän uusisi. Muistelin, että olen Ikeasta ostanut nuo meidän musta ruukut  aikoinaan kun odotin tuota esikoistani eli siitä on 10 vuotta aikaa. Eli ehkäpä on aikakin ostaa jo uudet. Sitä huomasi taas, että silloin kun panosti hyviin painaviin kunnon ruukkuihin, niin ovat kyllä kestäneet. Ikinä en ole niitä talvella suojaan laittanut tai edes varastoon siirtänyt. Hyvin on tuulet ja tuiskut kestäneet. Sitten on noita puisia, mitkä menee parissa vuodessa huonoksi. Vai toimisiko tässä ruukku asiassakin se allekirjoittaneen kikka, mikä toimii monessa muussa, eli spray maalia vain hitusen pintaan niin on kuin uusi :) Saas nähdä!
Simat eilen laittelin tulemaan ja tänään pääsevät pulloihin. Kävin eilen hakemassa honkkarista tyhjiä lasipulloja ja pohdiskelin, että jotain koristeita kaipaavat.  Löysinkin hauskoja etikettejä pulloihin täältä. Valkkasin ihanat vaalean keltaiset etiket meidän pulloihin. PAITSI meillä vain tuppaa olemaan mustavalko printteri, joten täytyy kaivaa puuvärit esille ja vähän viimeistellä ;)Ja vielä vinkki jäätelöstä! Harrastatteko muuten salajätskillä käymistä? Ai, ette ole kuullutkaan, no minäpä hieman avaan. Eli, aina kun on mahdollista, niin kurvaat kauppaan ja haet jäätelön, minkä sitten syöt autossa, ennen kun menet kotiin. Tai ennen kuin haet lapsen harrastuksesta tai kaverilta ja on luppoaikaa. Tai kun kävelet töistä kotiin. Tai välillä jäät varastonkulmalle, kun oletkin ostanut niin ison tuutin, että automatka ei riitä sen syömiseen. Jep jep. Joo oikein kiva harrastus ja tämän kun on allekirjoittaneella alkanut jo nyt hyvissä ajoin ennen kesää, niin saa nähdä pysyykö housun napit syksyllä enään kiinni ;) Mutta siis eilen ennen kun hain tuon ekaluokkaiseni ja hänen kaverinsa diskosta niin tottahan toki taas kaarsin lähikaupan eteen ja suuntasin jätskialtaalle. Tuppasi nääs olemaan vartti aikaa ennen kuin sai tytsit hakea. Ja nyt löytyi kuulkaas helmi, nimittäin Omar-jäätelö. En tiedä onko uutuus vai mikä, mutta uusi juttu oli minulle ja mielettömön hyvää! Kantsii testata! Tänään lupailinkin, että vien lapset jätskille, kun eilen totesivat, että ei ollakkaan pitkään aika käyty..niinpä niin ;D
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia