DUUDSONIT ACTIVITY PARK-UHKA VAI MAHDOLLISUUS

5/03/2018

Niinpä niin, tuota mietin viime lauantaina, kun ajelimme kohti Espoon Isoa Omenaa ja määränpäänä oli  Duudsonit Activity Park. Itse en oikeasti ole ikinä tykännyt mistään sisäleikki paikoista. Vaikka onhan niissä tultu käytyä tässä vuosien mittaan. En tiedä mikä siinäkin on, että ne ei oo ikinä ollut se meikäläisen juttu. Ehkä liikaa meteliä, liikaa porukkaa, kauhea vilske sinne tänne ja itse siellä ihan pihalla kaiken tuon keskellä ;)
No nyt sitten viime viikolla mieheni heitti idean, että hei jospa mentäisiin lauantaina koko päiväksi Duudsonit Activity Parkkiin ja olin että mikäs siinä, mennään vain. Lauantai aamulla, kun ihana kälyni laittoi viestiä, että olisi haravointia tarjolla, niin kieltämättä tuo houkutti paljon enemmän, kuin tuonne lähtö :) Mutta matkaan lähdettiin toki koko porukka.

Iso Omena on uudistuksena jälkeen ollut ihan ehdoton lempparini. Paljon tilaa ja hyvä kaupat + ravintolat on todella mieleen. Välillä ollaan käyty siellä ihan syömässä. DAP sijaitsee ihan yläkerrassa Ompussa ja helppo tosiaan mennä. Sisälle mentäessä saimme rannekkeet kassalla ja mukava asiakaspalvelija kertoi heti miten puistossa täytyy toimia. Siellä on periaateessa kaksi erillistä isompaa aluetta, jonka välissä ravintola/kahvila-alue ja niiden väliä pääsee kulkemaan porteista rannekkeilla. Kätevää ja ei tunnu ahtaalta, kun on jaettu tiloja. Rannekkeilla pääsee myös laittamaan kaappiin haluamansa tavarat ja sieltä voi sitten aina ranneketta vilauttamalla hakea välillä rahaa tai kameraa tms.Puistohan on myös visuaalisesti  erilainen kuin mikään muu. Hauskoja, todellakin duudsonimaisia yksityiskohtia siellä täällä ja mieli kuvitusta käytetty ihan kaikkialla. Tiloja on jaettu ja pieniä erillisiä omia huoneita on paljon,  joten vaikka porukkaa oli nytkin paljon, niin ei tullut kyllä minkään sortin ahtauden tunnetta.

Eli taidatte jo arvatakin, että MINÄ TYKKÄSIN! Voi kyllä, vitsit olikin kivaa. Kuulkaas posket punaisena siellä menin kypärä päässä ninja-radalla ja yritin tasapainoilla kaiken maailman telineissä. Ja tuli kokeiltua gurlingia, pelattua lätkää, kiipeiltyä, pompittua, juostua "suolla" ja kaaduttua ainakin sata kertaa alla oleviin pehmo altaisiin. Luojan kiitos näitä oli. Lapset olivat myös ihan hiki päässä eli kyllä tuokin jonkin sortin urheilusta menee väitän minä.

Henkilökunta oli myös ihan huippua, kuuluttelivat vähän väliä ohjeita ja Duudsonien reilumeininki kyllä kumpusi henkilökunnastakin. Meillä hyvä esimerkki oli, että kun tuo neitoseni hyppäsi omalla tyylillään pehmoaltaaseen ja tietenkin tuo isompi sitten räkätti hänen tyylillensä siihen tahtiin, että tämä mahaplätsin hyppääjä alkoi kurkku suorana parkua siellä, niin heti tuli iloisesti parkin pojat kyselemään, että mikäs hätänä. Ja kun kerroimme, ettei sen vakavampaa kuin, että isoveli nauroi, niin mikä parasta he menivät sanomaan tuolle lätkäjätkällemme, että heti eipäs naureta siskolle ♡ Loistavaa!

Monta tuntia meni helposti touhuten ja kun nälkä yllätti, niin alustavasti oltiin mietitty jotain noista Ompun hyvistä ravintoloista, mutta päädyimme kuitenkin testaamaan Duudsonit Activity Parkin oman ravintolan. Valkkasimme listalta jokainen jotain hamppariaterioista lihapulliin. Ja kannatti! Maistui kyllä :)

Eli kaiken kaikkiaan isot suositukset tuolle paikalla. Meillä oli ainakin tosi kiva päivä ja varmasti mennään uudelleenkin.
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia