LAATU KORVAA MÄÄRÄN

6/01/2018

Laatu korvaa määrän, niin sitä taidetaan sanoa ja jos toissa viikonloppuun on katsominen, niin voi kuulkaa kyllä, näin se on ♡ En tiedä onko itselläni ollut ikinä noin rentouttavaa ja rauhallista viikonloppua mitä tuo  lauantai oli. Lähdettiin tosiaan tuon parhaan ystäväni kanssa meidän mökille yhdeksi yöksi. Meillä ei ollut mitään muuta suunnitelmaa tuolle illalle kun se, että syödään pizzaa ja juodaan paaaljon valkkaria ;) Ja se, että ei tehdä  ruokaa, eikä passata ketään. Reissu tuli hyvinkin äkkiä ja ei oltu edes ehditty suunnittelemaan sen enempiä.

Lounaaksi haettiin pizzat. Hitto se maistuikin hyvälle. Pihalla, pizzalaatikot pöydällä pisteltiin menemään. Välillä muovihaarukoilla sörkittiin täytteitä toisen pizzasta. "Anna yks jalopeno"
Aurinkotuolit raahattin keskelle pihaa ja siinä vierähti toiset pari tuntia. Ja yksi skumppapullo. Taas tuli maailmasta paljon parempi paikka. Siihen tahtiin tätä maailmaa parannettiin.
Välillä taisi kyynelki vierähtää poskelle. Ei se mitään, välillä täytyy päästellä menemään.

Mennäänkö kaatamaan parit puut tontilta? No tottakai mentiin ja käsisahalla kaatu muutamat ohuet rungot. Vuorotellen sahattiin ja niin ne oksat vaan tippuivat maahan. Taisi tippua muutamat tipatkin housuun, sen verran nauratti. Huutonauratti.

 Välillä pizzan jämät jääkaapista ja maailman paras valkkari seuraksi. Ja taas maailma parani.


Toinen lämmitti saunan, toinen haki vedet. Shortsit märkänä vedessä ja toinen oli kädet noessa saunassa. Ja hyvinhän se lämpeni. Jopa niin hyvin, että ekat löylyt meni kulmakarvat "tulessa". Ehkä muutama kiuallinen liikaa puita, ups.

Pimeässä auringon laskiessa talviturkin heittäminen ilman rihmän kiertämää ♡ Kynttilät valoina.
Saunan jälkeen ulkotakan ääressä iltapalaksi makkarat. Ei ollut edes ketsuppia tai sinappia, nekin unohtui. Purkista suoraan italiansalaattia kaveriksi ja kyllä kelpasi.Pitkälti puolen yön jälkeen hipsitte mökkiin nukkumaan. Maailman parhaan tyypin viekussa nukutut 10 tunnin nokoset ja seuraavana päivänä ei ollut kiire minnekkään. 

Tuossa päivässä oli jotain ihmeellistä ♡ Kiitos rakas A ♡

ps. viime viikonloppu menikin sitten ihanien naisten kanssa "heppaleirillä" Yyterissä, ehkä sitten taas puolestaan hauskin viikonloppu ikinä! Siitä lisää myöhemmin ;) Mieletöntä, että ympärillä pörräilee tällaisia upeita mimmejä, huoh, en ikinä luovu teistä!

Aurinkoista viikonloppua sinne sulle ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia