VIELÄ VÄHÄN KUKKIA + VINKKI GRILLI RUUALLE

6/27/2018

"Kun on aurinkoinen kesä, niin kyllä se piha tarvitsee kukkiakin paljon enemmän", totesi kukkakauppias minulle, kun menin samana päivän aikana jo toisen kerran ostoksille. No samaa mieltä allekirjoittanut. Olen tainnut ennenkin kertoa, että saisin miljoonan upotettua kesäkukkiin. Huoh. Onneksi se miljoona puuttuu :) Ostan kukkia valtavasti kotiin sekä mökille. Siinähän sitten suhaan edes takaisin niitä kastelemassa ja välillä kiroan senkin homman. Onneksi sateita tuli vihdoin niin hoitaa luonto osansa. Näissä kuvissa nyt vain pieni osa kukistani. Kotiin terassille toin sitten kuitenkin hieman väriä kukilla, vaaleaa roosaa ja hentoja värejä. Siltikin valkoiset kukat ovat mieleeni kaikista eniten. Eilen juuri tuo nuorimmaiseni kysyi, että onko äiti valkoinen ihan oikea väri. Kyllä vain on, jos minulta kysyminen. Väreistä kaunein ♡ Kuvissa näkyy koivutkin, ne kävin juhannuspäivänä lähi metsästä nappaamassa.  Ja vähän mustikan varpuja ruukkuun.


Kukista ruokaan. Vinkki grilliruualle! Nimittäin retiisicoleslaw. Älyttömän hyvä, melkein parempi kuin tavallinen. Ohje löytyi ihan täältä. Meillä se sai kaverikseen tomahawkin, paistettua kaalia, aurajuustolla täytetyn tomaatin ja uudet potut. Silliä unohtamatta.


Grillailetteko jälkkäreitä kesällä? Meillä aika uusi juttu ja hitsi pitäisi useammin tosiaan aina jälkkäri tehdä. Se jotenkin kruunaa koko aterian. Saa suut makiaksi :) Me teimme grillattuja banaaneja ja ne eivät kyllä petä ikinä. Tosin tuntui, että olisi puolikkaat riittänyt, sen verran tuhtia tavaraa on. Nuo on helppo tehdä eli banaaneihin viillot, sinne suklaapaloja ja kääritään folioon. Grillissä noin vartti ja tarjotaan vaniljajäden kanssa, avot! Ei ehkä se kaunein annos, mutta mitä sen väliä.Viikon jatkoja sinne  ja nautitaan helteistä ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia