YES PIZZA, NO PIZZA

7/09/2018


Todellakin, YES pizzalle! Pizzahan on ihan parasta. Niin pizzeriassa, kuin kotona tehnynäkin. Kiitos pizzakiven. Sillä syntyy kyllä mahtavaa pizzaa kotioloissa myös. Oottekos grillipizzaa kokeilleet? Sen on meille vielä ihan uus juttu ja suunnitelmissa tälle kesälle. Mökillä meillä on sellainen ulkotakka rannassa, niin ajattelin jos sinne laittaisin tuon pizzakiven ja siinä paistelisin pizzat. Saas nährä mitä tulee ;)No nyt tulee pizzasuositus, nimittäin No Pizza-ravintola Helsingissä. Ihan uusi juttu ja ei ole montaa viikkoa auki ollut. No Pizza on Kotipizza Groupin ihan eka No Pizza-ravintola ja ymmärsin, että heillä olisi tarkoitus laajentaa tätä ihan pohjoismaiseksi ketjuksi. Jokatapauksessa työkaverini tuosta vinkkasi ja niinpäs me suuntasimme sinne lounaalle. Pizzeria sijaitsee City Centerissa toisessa kerroksessa. Täytyy muuten vinkata noista City Centerin muistakin ravintoloista. En muistanutkaan miten laaja valikoima siellä on hyviä ravintoloita. Sieltä löytyy mm. Fafa´s, Döner Harju, Social Burgerjoint, Sushibar jne.
No Pizza on tunnelmallinen ja tumma sisustukseltaan. Tilaus hoitui heti sisääntultaessa tiskiltä ja heille ei käy laisinkaan käteinen maksutavaksi. Ravintolalla on myös äppi, jolla voi tilata ja ostaa pizzat etukäteen. Tuo tulee varmaan yleistymään muuallakin täällä pikkuhiljaa. Niin se muailma muuttuu ;) Saatiin tuollainen numerokortti pöytään ja kun oma numero huudettiin tiskiltä niin käytiin hakemassa pizzat. Meinasin huuttaa BINGO, kun kuuntelin tuota numeroiden huutelua. Tuli han oikeesti bingo mieleen :)
Itse päädyin tilaamaan poronkuseman. Siinä oli mm. juustoa, poroa, puolukkaa ja kanttarelleja. Hitsi miten hyvää! Pohjakin heillä oli erilainen kuin muilla,  mutta maukas sekin. Täyttävä lätty tosiaan ja ei tarvinnut nälkäisenä lähteä tuolta pois.


Suosittelen käymään syömässä vähän erilaiset pizzat, jos noilla nurkilla pyöritte :)
Aurinkoista maanantaita ♡
allekirjoitus

You Might Also Like

0 kommenttia