HEI JOKU VETI NISKASTA

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 8/09/2018

Heippa hei! Elokuuta ja arkea. Vai onko vielä lomat meneillään vai kenties vasta alkaneet? Tiedän monen kuka lomailee elokuussa. Sää jatkuu helteisenä eli ei laisinkaan pöllömpi elokuu. Itse olin lomalla koko heinäkuun ja viime viikolla joku veti minua niskasta ja huikkasi, on aika ryhdistäytyä. Ja tuo jokin oli arki :) Olikin jo aika. Nimittäin olen oikea lomailija sitten kun lomailen. Osaan olla hyvin tekemättä yhtään mitään. Toki nyt mökillä sitä touhuaa jotain pientä, mutta ne on niitä mökki touhuja. Saunan lämmitystä ja puiden kantoa, ruuanlaittoa grillillä. Muuten osaan olla ihan lomamoodissa. Unohtaa esimerkiksi kaiken urheilun tosta vaan. Syödä herkkuja joka päivä. Tuhlailla rahaa ihan tolkuttomasti kaiken maailman turhuuksiin ja elellä aivan levotonta lomaelämää. Valvoa yömyöhään ja nukkua pitkään.  Sitä jotenkin ajattelee, että nyt voi vetää ihan ranttaliksi, kun kerta on lomalla. Eli toisinsanoen viime viikolla, kun tein ryhdistäytymis liikkeen ja palasin töihin, niin se taisi olla jo paikallaan :)





Kirjoittelinkin joskus arjesta ja kyllä se niin vain on, että arki on ainakin itselläni aina kesäloman jälkeen tervetullut. Sitä kaipaa jo niitä rutiineja, sitä peruselämää. Arki iltoja omine touhuineen. Lasten harrastuksia. Sitä että pääsee liikkumaan ja loppuu tukala ähky olo ;) Sitä kaipaa jo kunnon suihkua ja sitä ettei peilistä katso ihan räjähtänyt rölli. Töihinkin on kiva palata 4 viikon loman jälkeen, varsinkin kun oikeasti on lomalla saanut unohtaa ihan kokonaan ne työasiat.  On kiva todeta, että loma on tehnyt tehtävänsä ♡


Tästä se taas alkaa ja tänään alkoivat koulutkin. Nyt ei olekkaan jännitettävää, kun toinen menee jo neljännelle ja toinen tokalle. Paitsi yksi juttu..meillä ei kukaan enään mene iltapäiväkerhoon koulun jälkeen eli saa nähdä mitä se tuo tullessaan :) Kuulen jo puhelimen päässä ne tappelut noiden kahden välillä ja näen silmissäni keittiö kaaoksen, kun on tehty välipaloja puolelle kylälle. Nooh, eiköhän tuosta selvitä ;)

Kuvat työhuoneesta, jossa toivottavasti levitellään taas pian läksykirjoja. Taulussa näkyy lätkäjätkän mietteet :)  Itse levittelen siivousvälineet illalla, taitaa olla viikkosiivouksen aika. Ainakin jos on peilin pölyjä katsomista, ups!
Ps.Niin tosiaan, lomamoodissa siivous ei myöskään kuulu milläänlailla olotilaan.
Leppoisaa elokuuta sinne sulle ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia