PODCASTIT -AAMUN PELASTAJA

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 8/17/2018

Heips! Pienenä tyttönä tykkäsin autossa kuunnella satukasetteja. Muistan hyvinkin, kun samat sadut kasetilla rullasivat ja samalla aina sitä samaa kirjaa takapenkillä selasi. Ja se ääni, kun piti kääntää sivua, se on vieläkin hyvin muistissa :) En tiedä pääsinkö ikinä loppuun asti satua, kun kuulemma kuorsaus jo kuului. Sama homma nykyään meikäläisellä leffojen kanssa. Harvan elokuvan pysyn hereillä loppuun asti. Vaikka olisi kuinka hyvä.

No sitten on nykyään äänikirjat, mitkä on myös viime aikoina nostattaneet suosiotaan. Muutaman äänikirjan olen kuunnellut, lähinnä autossa, pitkillä matkoilla. Niistä en ole vielä kuitenkaan sen enempää innostunut. En tiedä miksi. Jos luen kirjan, tykkään että minulla on kirja kädessä ;) Eli perässä tullaan tuossa..


Mutta podcastit, toinen kovasti nyt pinnalla oleva asia. Niistä tykkään! Vuosi sitten, kun ei tarvinnut enään ketään kyyditä päiväkotiin, niin päätin että aamuisin alan kävelemään keskustaan, josta pääsen sitten työkaverini kyytiin. Ei nyt mikään pitkä matka, mutta juuri sellainen sopiva minkä jaksaa kävellä aamuisin ja iltapäivällä, kun palaa kotiin. Reitti ei ole hääppöinen. Samaa tylsää suoraa tietä koko matka. Ja tähän löysin kävelykaverikseni tosiaan podcastit. Ei tunnu missään matka, kun saa kuunnella hauskoja ja mielenkiintoisia podcasteja.
Koko ajan tuntuu tulevan lisää ja lisää podcasteja ja toivottavasti sitä itsekkin löytää taas uusia. Haluan myös jakaa teille itseni lemppari podcastit. Jaoin näitä vähän eri aiheiden mukaan.
 
Mielenkiintoinen:
Cafe au lait -kahvihetkiä maailmalla
Podcastissa kuulet minkälaista on eri ihmisten elämä ulkomailla. Niin mielenkiintoinen ja herättää ajatuksia. Ihanat Lilli ja Helena asuvat itsekin Ranskassa ja haastattelevat aina eri puolella maailmaa asuvia suomalaisia.
 
Sisustajan unelma:
Designtarinoita
Yhden lempparibloggaajani aivan ihastuttava podcast ja toivon todellakin, että tämä saa jatkoa! Ehkä ainut mistä odotin aina uutta jaksoa malttamattomana ja olen kuunellut jaksot moneen kertaan. Iloinen Kerttu saa vieraakseen sisustuksen ja muiden tuotteiden tunnettuja nimiä.
 
Hauska (huutonauru-varoitus):
Nonsense by Alexa&Linda
Ai luoja! Yhdet suomen suosituimmat bloggarit puhuvat asioista juuri niiden oikeilla nimillä eivätkä säästele mitään. Viimeksi tänä aamuna nauroin ääneen kun kävelin. Tämä on kuin kuuntelisi omaa jokapäivästä keskustelua ystävän kanssa ;D Mielettömiä mimmejä ja ihanaa että uskaltavat puhua näin suoraan.
 
Samaistuttava:
Kermaperse&Komposti
Samaistuttavalla tarkoitan, että samaistun usein Hannan ajatuksiin ja totean ääneen, että no just niin! Kermaperse &Kompostissa puhutaan perheen ja työn yhteensovittamisesta ja kaikkea mikä liittyy parisuhteeseen, yrittäjyyteen, lapsiin jne. Hannaa olen fanittanut jo kauan hänen kokkailuiden takia. Täällä blogissakin olen tainnut sitruunapastan mainita ja avokadopastaa ei tarvitse varmaan edes mainita ;)
 

 
Tässä minun suositukset, ei liian vakavaa eikä tosiaan mitään tosikko meininkiä. Juuri sopivaa työmatkoihin ja saa hymyn huulille!
 
 
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia