SIENIHULLUUS JA SYKSYN AJATUKSIA..

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 9/19/2018

No heipä hei! Onpa kiva olla takaisin :) Mitäpä tänne kuuluu? Itselläni on ollut iltaisin niin haipakkaa, että ei ole paljon konetta tullut availtua. Jos ei muusta niin siitä tietää, että syksy on alkanut, kun joka viikko kaikki illat saa juosta kaikenmaailman vanhempainilloissa, harrastusten kokouksissa ja tutustumispäivillä jne. Ei siinä mitään, mukaviahan nuo on ja tärkeitä, mutta täytyy myöntää kun viime viikolla lähdin tyttäreni vanhempainillasta kahdeksalta kotiin tietäen, että nyt ei pitkään aikaan ole mitään ilta paliksia, niin huokaisin helpotuksesta :) 


 
 
Mitäpä kuvista näkyy sohvapöydän vadin alta?! No juuri näin, kuumemittari. Itselläni taitaa olla tapana piilotella kaikki tuollainen ylimääräinen sälä mitä tarvitaan aina välillä, niin pois silmistä ja nyt se on tuonne törkätty ;D Muutama viikko meni siis myös flunssan kourissa, onneksi meillä minä vain. Itse olen todella harvoin kipeänä ja nyt tuntuikin, että tämä lentsu ei mennyt millään ohi. Sitkeä ja ärsyttävä! Tosin en nyt kauheasti levännytkään.  Nyt ollaan voiton puolella, joten se siitä pöpöstä.

 
 
Nyt puolestaan onkin sitten iskenyt sienihulluus ja metsässä menee kaikki illat :) Ja hulluushan näkyy myös pakkasessa ja jääkaapissa, jotka tursuavat sienistä.  Ja naamasta aamuisin, kun vetelen kaikki illat suolaista sienisalaattia, hyvä että silmät saa auki tästä suolan määrästä. Eilen illalla puolestaan keittelin sienisopat lounaaksi töihin. Tosin tänään lounaalla huomasin, että sopat ovat edelleen siellä kotona jääkaapissa. Otan innolla sienireseptejä vastaan, eli jos sinulla siellä on jokin vinkata, niin kiitos, tänne vain :)



Syksy on ehdottomasti meikäläisen lemppari aika vuodesta. Niin ulkona, kuin toki sisälläkin. Vaikka sitä menee illat metikössä tattien perässä, niin kyllä sisälläkin alkaa taas tapahtua. On ihana kaivaa viltit ja kynttilät esille. Hakea muutama tyyny lisää sohvalle ja kaivaa kävyt kaapeista sohvapöydälle. Tuoda taas sitä elämää ja tunnelmaa kotiin.  Ja toki mielessä pyörii taas sata uutta ideaa kotiin. Ja mitä kukkaro ei anna toteuttaa siinä vauhdilla mitä mieli keksii ;)
Viikon jatkoja ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia