KAMALAN KIVA SYYSLOMA

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 10/29/2018

Heipä hei,
se olis nyt ensimmäinen toodella kylmä aamu takana. Ja ensimmäinen ajatus, että kohta aloitan tekemään joulukortit. Mitkä ei ehkä valmistu ikinä ;D Ja ensimmäisen joulukonsertin liput ostettu. Mutta ennen näitä, niin palataan vielä syysloma tunnelmiin. Meillä oli toissa viikolla syysloma ja viime viikolla oli mielestäni muualla Suomessa.

Olen aina ihmetellyt, kun jotkut valittelevat esimerkiksi juurikin syyslomasta, että ihan hirveetä, siellä ne taas tappelee keskenään kotona. Tai hitsin loma, kun ei ole mitään tekemistä lapsilla ja he vaan kinastelevat. Tai, että mihin kummaan sitä nyt ne laittaa viikoksi. Leiri sitä leiri tätä ja saarioineeeen! :) No en ihmettele muuten enään.


Ennen ollaan lomailtu aina lasten kanssa yhdessä. Tai sitten heillä ei ole ollut syyslomaa. Päiväkodissa oltiin koko syksy. Tai heitä oli syyslomalla vain yksi kotona ja sekin ehkä mummin kanssa. Tai oltiin mummolla.

Kaksi koululaista yhdessä viikon kotona ilman minkäänsortin mummia, kummia, mummoa tai meitä vanhempia oli aivan uusi juttu. Toki meille tarjottiin apuja. Paras ystäväni on juurikin nyt koti äiskänä ja sanoi heti, että on käytettävissä ♡ Ajattelimme kuitenkin, että ei hätiämitiä, homma hoituu hyvin. Viikkohan menee nopeasti ja lapsilla paljon touhua tiedossa. Buukkasin toisen alkuviikoksi slime-leirille, toisen loppuviikoksi lätkäleirille. Ja kummatkin passitin kunnan järjestämille temmellyspäiville. Ja itse otin talvilomistani yhden päivän eli pääsen itsekin lomalle, jes!




No miten meni niinku omasta mielestä..

Maanantai:
puhelin soi ekan kerran motarilla 7.05. ÄITIII pitääkö jo herätä, olenko myöhässä leiriltä. Et ole muru, mene vain takaisin sänkyyn. Herätän kyllä.
En ole vielä lounaalle päässyt niin puhelin on soinut jo ainakin kymmenen kertaa. Toinen pääsi leirille, mutta toisella mitä milloinkin mielessä. Sovittu meno peruuntuikin ja kaikki suunnitelmat meni uusiksi. Pääsee lopulta serkulle touhuamaan, mutta siinä tarvitaan monen monta soittoa ja viestiä ympäri ämpäri :) Serkulla hurahtaa hyvin loppupäivä.
Illalla mietin, että no niin, kiva viikko tulossa.

Tiistai:
no nyt nukkuvat aamulla pitkään, kukaan ei soita työmatkalla. Ei ennen yhdeksää. Wau!
Toinen pääsee leirille ja toinen kuulemma rentoutuu tämän päivän. Pelaamalla pleikkaa. Sisällä koko päivän. Kaikki kaverit kuulemma jossain syyslomareissulla. Paitsi hän.
Illalla mietin, että huh enään kaksi päivää.

Keskiviikko:
kummatkin kotona. Aamupvällä puhelin soi miljoona kertaa. Ei mitään tekemistä kummallakaan. Lautapelit pelattu ja niissäkin toinen niiin ärsyttävä että ei TOD pelata enään ikinä yhdessä. ÄITIII mitä voi tehdä. ÄITIII kukaan kaveri ei vastaa. Toi vaan pelaa pleikkaa. Toi vaan pelaa kännykällä. Kaikki on taas jossain reissussa paitsi me. Toisen pelastus on iltapäivällä kummitäti joka hakee kyläilemään ♡

Torstai:
itselläni etäpäivä. Kuskaan toisen aamulla lätkäleirille ja toinenkin pääsee kaverille leikkimään ja sieltä temmellyspäiville. Saan tehtyä töitä hyvin rauhassa kotona. Illalla vielä toimin synttäri kuskina ja saan pakotettua lätkäjätkäni seuraksi. Odotamme illalla myöhään hoplopin edessä juhlijaa ja pimeässä autossa parannamme maailmaa puolisen tuntia. Viikon paras hetki.

Perjantai:
Yhteinen syyslomapäivä. Aamupala lettupinoineen, uimaan aamupvällä, myöhemmin keilaamaan. Välissä pizzat. Loppu hyvin, kaikki hyvin ♡




Löytyykö kohtalotovereita ;)

Mukavaa viikon aloitusta!
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia