KIUSAAJA ÄITI ♡

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 10/30/2018

Hei moi! Eilen puhuttiin niin ihanan kauheasta syyslomasta ja tänään Kiusaaja äiti pääsee ääneen. Kaikella rakkaudella ♡


Mitä kiusaajaäiti siis tekee?

-puolet lätkäjoukkueen pojista samassa pleikkaistunnossa ja kaikki keskustelee keskenään kuulokkeiden ja mikin välityksellä. Mitä tekee kiusaajaäiti? Huutelee kaikki ne lulla pulla kulta mussu lässytykset toisen korvaan ja tietty kovalla äänellä

-kesä ja uimassa lasten ja heidän kavereiden kanssa, mitä tekee kiusaajaäiti. Näyttää saimaannorpan.

-viikonloppuna lapsi kertoo, että inhoaa koulussa chili con carnea ja mitä kiusaajaäiti tekee heti maanantaina ruuaksi, no chili con carnea tottakai.

-kieltää lapia syömästä karkkia viikolla, mutta itse jää kiinni iltaisin rapistuksineen ja vastaus on lapsille sänkyihin: saan syödä suklaata iltaisin koska olen aikuinen!

-lapsi on kiivennyt illalla jo parvisänkyynsä ja huomaakin siellä, että jano yllätti ja pyytää äidiltä, että voisitko tuoda vettä. Miten toimii kiusaajaäiti? Juoksee välittömästi kesken lapsen lauseen omaan sänkyynsä ja vetää peiton päälle ja sanoo et sori, oon jo nukkumassa.

-astianpesukoneen tyhjennyksestä sai euron, kun kotihommat aloitettiin. Mitä tekee kiusaajaäiti, kun kotityöt sujuvat lapsilla jo sujuvasti. Päätää, että astianpesukoneen tyhjennys kuuluukin jokaisella ihan vakio hommiin, samallalailla kuin roskien vienti. Eihän siitäkään saa pennin hyrrää.



-koulun dise ja vitsi mikä meno. Kotiin haku ja kiusaajaäiti paukkaa koulun saliin asti huhuilemaan omaa lasta kotiin. Päällä ne ihanat vanhat polvipussiset frotee kotihousut.

-(lainattu toiselta kiusaajaäidiltä) mies töissä ja hyllyt seinälle heti. Ei muuta, kun nelivuotias apumieheks ja hyllyn alle kannattelu hommiin. ÄITIIII kädet väsyy. No ootas pitele vielä vähän, äiti täältä mallailee onko suorassa.

-pehmolelut on tärkeitä. Lakanoiden vaihto ja mitä tekee kiusaajaäiti. Vaihtaa pehmolelut päittänsä tai vääntää ne ihme asentoihin. Muumipappa kaivaa nenäänsä tai nallella on teipattu pää lyttyyn.



-poika harkoissa ja jättänyt puhelimensa kotiin. Mitä tekee kiusaajaäiti? Laura Voutilaisen kokonainen nainen täysille ja vetäsee koko biisin mittasen tanssishown kaikkine mahdollisine liikkeineen puhelimeen videolle. Parin päivän kuluttua kuuluu yhtäkkiä Mitä hittoa äiti!!

-keittelee sieniä syksyisin joka ilta juuri silloin, kun lapset ovat kotona. Ja ryöpätääs vielä kolmannen kerran. "Äiti me kuollaan tähän hajuun"

Huumorin kukka se on kaunein kukka vai miten se meni ;D
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Anonyymi10/31/2018

    Ai että nämä sun tekstit piristävät päivää ja kyllä se niin on, että huumorilla pääsee pitkälle!
    Nimimerkillä Toinen kiusaajaäiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Joo ei tästä hommasta selviä ilman huumoria sitten millään ;D

    VastaaPoista