SOPPA KRIISI & NÄLKÄINEN MIES

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 10/31/2018

Heippa sinä siellä! Ruoka asiaa vaihteeksi. Kyllä leipä miehen tiellä pitää, vai miten se kuuluu. Mutta pitääkö soppa?  No kyllä minusta pitää, eikös vain! Mutta ei vain pidä tuon toisen puoliskoni mielestä ja tässähän on taas yhden harmaan hiuksen paikka ja kohta tupon..voi Poppanen missä olet!




Lohikeitto maistuu kyllä. Paljon lohta, kermaa ja voita niin mikä jottei! Lohikeittoa nyt ei vaan voi aina tehdä. Toinen lemppari on kaikilla meillä siskonmakkarakeitto! Sairaan hyvää ♡ Muistan hyvin, kun sillekin hän kranttuili aikoinaan, mutta hyvinhän tuohonkin oppi. Eli toivoton tapaus hän ei missään tapauksessa ole :)  Mutta mitäs sitten? Onko soppa suosituksia tai reseptiaarteita?



Yksi päivä tein kana-nuudelikeittoa. Se ei kuulemma nälkää vienyt. Ei sitten edes kolmannen lautasellisen jälkeen. Hernekeitto ei uppoa. Ei vie kuulemma nälkää, edes lihan kanssa. Kaalikeitto on ehdoton nou nou. Ja siis muistakaa, että tämä keittokranttu on siis mieheni, ei lapset :) Lapset oikein odottaa hernaria ja tykkäävät kyllä kaikista keitoista. Okei, se kananuudelisoppa ei kyllä heillekään maistunut. Tais unohtuu kanaliemikuutiot kauppaan.

Makkarakeittohan on myös herkkua. Itse tykkään sen kirkkaassa liemessä ja niin, että ne hookoon blööt on viipaloitu, mutta jätetty puolikkaiksi viipaleiksi, ei siis kuutioita :) Hassu tapa, tiedän. No jos ostan hookoon blöön minkä usein teenkin, niin siitä tämä keittokranttu tekee kastikkeen. Ei keittoa. Sama juttu nakeissa.  Lihakeitto ei taas ole mikään arki-illan soppa, ei ole arkena aikaa keitellä montaa tuntia lihasoppaa.



Keitothan olisi siitä myös hyviä syödä useamminkin, että nehän vain paranevat seuraavana päivänä ja voi tehdä ison satsin kerralla. Kymppi litran kattila täyteen soppaa ja siitä sitten lämmittelee useampana päivä. Kuinka kätevää ja säästyy useampi euro kauppalaskussakin.

Eli jos sinulla siellä on täyttävät sopat mielessä, jolla tuon miehenikin mahan saa täyteen, niin voi kiitos, otan vinkit mielelläni vastaan :)
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia