JOULUFIILIS -MITES ON?

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 11/28/2018

Heippa, pitkästä aikaa. Muutaman viikon hiljaiselot ja ei oikeastaan syitä sen kummempia :) Välillä on vain fiilis jättää se läppäri iltaisin sinne työlaukkuun ja itseasiassa kamerakin on pysynyt visusti kiinni. Pieni tauko ja nyt taas intoa riittää.



Joulu se sieltä pikkuhiljaa lähestyy ja itselläni on jo pieni joulufiilis tarttunutkin matkaan. Tontut sun muut ihan joulujoulu jutskat pysyy vielä varaston hyllyllä, mutta valoja olen kovastikin jo lisäillyt kotiin. Ja olkkariin hain anopin metsästä männyn ♡





Tiedättekös Tallinnan Raatihuoneentorin joulumarkkinat ja siellä ne tunnelmalliset kojut, jotka on koristeltu taljoin ja havuin? Ja voi istuutua glögilasi kädessä ja fiilistellä tunnelmaa. No tästä innostuneena päätin, että minäpäs rakennan tällaisen joulumaailman omalle terassilleni. Ja voi kuulkaa, niin tein ja siellä onnellisena olen nyt kököttänyt harvasen ilta.




Joulumaailmani ei ole vielä kovin jouluinen. Siellä ei siis ole vielä ainuttakaan punaista jouluista koristetta tai tontun tonttua. Silti sitä kutsun omaksi joulumaailmakseni. Paljon on vielä ideoita mielessäni mitä sinne tulee. Pikkuhiljaa. Joulumaailmaan ei ole ostettu mitään uutta ja välillä sielltä jopa katoaa jotain, kun oravat käyvät käpy varkaissa ;)



Meidän huushollin miespuoliset einiinjoulufiiistelijät ovat tietenkin saaneet tästä uudesta iltapuuhastani vaikka mitä huumoria aikaiseksi ja ilkkuvat minulle ikkunan takana, mutta siinäpähän nauravat :) Ja hei viikonlopuna sain ekat vieraatkin tuonne, en tiiä kuka oli enemmän innoissaan, emäntä vai kyläilijät :)



Joulumaailma saa vielä varmasti taljoja, kransseja, kynttilöitä ja tonttuja maailmaansa täydentämään, mutta tässä teille jo pieni pala omasta pikku nurkkauksestani. Ei milläänlailla hieno tai ihmeellinen, mutta jollainlailla erityinen, itselleni ♡ Ja jokainen voi tällaisen tehdä omalle terassillensa, pihalle tai parvekkeelle, hyvin helposti.
Tästä se siis lähtee pikkuhiljaa myös oma joulufiilistelyni täällä blogissani, tervetuloa mukaan ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia