UUNI FETAPASTA - hitti vai huti?

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 2/19/2019

Heipä hei,
hiihtolomaviikkoa niille joilla se on :) Itse istun tällä hetkellä HopLopissa ja ympärillä kuuluu aikamoinen mölinä ja hulina, ees sun taas punaposkiset pörrää nauraen ja välillä joku parkuu kurkku suorana, lasten lempparipaikka. Mikäs tässä aikuisenkaan ollessa, kun lapset sen ikäisiä, että menevät tuolla keskenään. Tässä sohvalla jalat ojossa, läppäri sylissä ja blogia päivitellessä on oikein leppoisaa :)



Jokainen on törmännyt varmasti viime viikkoina Liemessä-bloggaajan uunifeta pastaan. Tämä pastahan pääsi ihan aamu töllöön asti ja iltiksen otsikoihin, wau! Pasta mikä on maailman helpoin ja monen mielestä myös herkullisin, niin pakkohan sitä oli testata. 




Uunivuokaan oliivioljyä, pohjalle fetapalanen, pilkottua chiliä, suolaa ja mustapippuria. Terttu minitomaatteja viereen ja uuniin. Tämän osaa kömpelömpikin kokki. Pastat kiehumaan ja lopuksi koko komeus sekaisin. Päälle pilkottua basilikaa ja pöytään.
Kaveriksi tällä kertaa valkosipulileipiä. Menee hyvin ilmankin.





Kaikki meni, hetkessä. Hyväähän tuo oli. En tiedä veikö voiton lempparistani sitruunapastasta, mutta lähellä liipattiin. Vahva suositus :)
Kivaa tiistaita ja koittakaa pysyä pystyssä!

allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia