SE OLI SIINÄ, KESÄ VOI ALKAA!

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 5/31/2019

Se lukuvuosi oli sitten siinä! Ansaittu kesäloma meidänkin koululaisilla alkoi, jes! Me startattiin jo keskiviikkona mökille. Kysyimme kiltisti opeilta, josko voi lähteä kesälaitumille muutaman päivän aikaisemmin ja tokihan se onnistui. Todistukset tulevat sitten postissa kotiin ensi viikolla :) Suvivirret jää nyt laulamatta, mutta ei se mitään, voidaan laulaa luikauttaa ne täälläkin ♡



Muistatteko itse sen fiiliksen kun kouluaisena kesäloma alkoi? Itse muistan hyvinkin. Syksy tuntui kaukaiselta ja sitä eli niin hetkessä. Ainoa ajatus oli, että kenen kanssa pyöräilee uimaan ja jaksaako herätä aamuisin katsomaan Summeria. Mökillä vietettiin osa kesästä ja vielä ehti tehdä vaikka ja mitä. Niin se kuuluukin mennä.

Meidän lapsille toivon huoletonta ja rentoa kesää, jossa ottavat kunnon lomamoodin päälle. Ja itselleni sen, että muistan myös itse tämän. Unohtaa vähäksi aikaa arjen rutiinit ja höllätä lasten kanssa. Elää hetkessä.
 


Nyt vaikuttaa rennolta. Yksi nukahti jo päikkäreille, vaikka kello on kymmenen. Toinen rakensi pahvilaatikosta majan. Sade ropisee kattoon ja tuuli vinkuu hirsissä. Ilmalämpöpumpun asentajat tulivat jo aamu kahdeksalta ja tuolla ne porailee pumppua seinään. Itse olen pystyttänyt etätoimiston makkariin. Ei mikään vilkas päivä, joten ehtii kirjoitella tännekin :) 
 
 
 
 
Yhteydet välillä pätkii ja kone käy ehkä hitusen hitaammalla kuin yleensä. Siinäpä kesälle oiva ajatus. Käydään hitaalla, annetaan pätkiä ja otetaan lepotila. Käynnistellään sitten syksyllä taas uudelleen.

Ihanaa lupsakkaa kesälomaa kaikille, joilla se nyt jo alkaa ♡
allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia