Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 4/27/2020

Eikös vain? :) No niin sitä ainakin sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Täällä on nyt suunniteltu sen verran tulevan kesän mökki touhuja, että hiki tulee lukiessa.





Ai, että tykkään sitten tehdä kaiken sortin suunnitelmia ja listoja. Olen aina tykännyt. Muistan, kun nuorena suunnittelin talon pohjapiirustuksia millimetri paperille. Tai sitten suunnittelin sisustuksia. Välillä leikittiin muotisuunnittelijaa ja piirsin erilaisia asu kokonaisuuksia papereille. Ja voi kuulkaat tiedättekö mikä oli A&A? Minun ja parhaan ystäväni hääsuunnittelu yritys! ;) Tuon yrityksen suunnittelu jäikin sitten ihan logon tasolle, mutta suunnitelmaa siinäkin kerrakseen.

Nykypäivän leikekirja eli Pinterest on yksi lemppari paikkani. Tosin koukuttava sellainen. Jos puhelimen ottaa sänkyyn ja alkaa selailemaan pinterestiä, niin yöunet voivat jäädä hyvinkin lyhyiksi.  Paljon kauniita kuvia ja ideoita. Laidasta laitaan. Suunnitelmat alkavat raksuttamaan sitä tahtia päässä, ettei enään todellisuus pysykkään perässä :)




No mites sitten se perinteinen leikekirja..tekeekö kukaan enään sellaista? Luen paljon sisustus- ja pihalehtiä. Ja myös mainoksia! Paikallislehden välissä, kun tulee kaikenmaailman mainoslehtisiä niin jo on kissanpäivät!  Nyt yksi ilta niitä selailessa nappasin sakset käteen ja aloin saksimaan sieltä muutamia juttuja. Liimailin niitä isolle pahville ja pikku hiljaa pahvi on saanut täytettä ideoista mitkä ovat pulpahtaneet mieleen. Tulee ihan mieleen kouluajoilta mindmapit :)

Pahvi alkoi täyttymään ja suunnitelmat laajeni jo pahvin toisellekin puolelle. Tilaa on vielä. Sakset ja tussi nököttää olkkarin pöydällä ja saa nähdä mitä tänään suunnitellaan Huvila&Huussin jälkeen :)





Suunnittelu ja haaveilu on ihanaa! Täällä asuu todellinen taivaanrannan maalari ja välillä lähtee aikamoiselle laukalle, mutta ei se mitään. Joskus joku viisas on sanonut, että haaveilu on mielen leikkiä. Niin totta! Eihän kaikki haaveet tai unelmat tietenkään toteudu, mutta ei tarvitsekkaan. Unelmointi tuo hyvää fiilistä ja ehkä se aina kertookin itselle jotain :)

Nyt Huvilan ja Huussin pariin ja seuraamaan muiden unelmia ja toteutuksia!

allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia