Kevättä kohden..

By Värikkäästi valkoinen by Annina - 1/15/2021

 ..ja kovaa sanon minä!

Onko muita kehen tuo ihmeellinen valoilmiö nimeltä aurinko sai ihan uutta virtaa? Kevät kärpänen puras allekirjoittaneesta tänään palasen ja ihan tuosta työhuoneen ikkunan läpi pääsi iskemään kiinni. Voi luoja miten kaunis päivä olikaan! Kaivelinpas esiin jo ensimmäiset ruukutkin taimia varten. Ja ulkona pakkasta sellaset 25! Puutarhakelit kohillaan ;D




Noh kylvöt saa oikeasti vielä odottaa ja nythän se kunnon talvi vasta alkoi ja nautitaan siitä. En ihan heti muista milloin lunta on tuollaiset määrät ollut! Sukset on kaivettu kaapista ja luistimillakin pysyin pystyssä joten kuten. Meinasin jos aamulla uskaltaisi taas ladulle, vaikka nyt pakkaslukemat onkin huipussaan. Sellainen pikku pyrähdus :)

 Ihanaa kun tulee valoa kotiin ja kaikki näyttää pitkästä aikaa jotenkin raikkaalta. Ja puhtaalta, vaikkei oikeasti olekkaan. Nim.merkillä. siivouspäivä sunnuntaina. 





Alkuviikosta yllätin itseni ostamalla värikkäitä kukkia! Aluksi vakio puska eli valkoiset neilikat tarttui koriin, mutta hetken mielijohteesta vaihdoinkin ne tuollaiseen hailakan roosaan..vai lohen punaisiin. Mikä lie väri onkaan, mutta tykkään kovasti. Makkarista löysin samaa sävyä olevan kynttilän ja nostinpa senkin pöytään. Oikein värien ilottelua ;)

 

Kuvistunnilta syksyllä kotiutunut kissa..possu (mikä hitto tuo on) ..pääsi myös olkkarin pöydälle. Ihania nuo lasten taideteokset ja nyt kun niitä vielä tulee kotiin, niin pidetään ne esillä :)



 Ihanaa viikonloppua sinne ♡

allekirjoitus

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia